Ξεμαλλιασμένες Κατίνες (άρθρο)

Του Δημητρίου Κων/νου Ταρατσίδη

Η εικόνα της κυβέρνησης και των βουλευτών της - για να είμαστε ειλικρινείς μόνο του ΣΥΡΙΖΑ - είναι άθλια, ευτελίζει και προδίδει  το μέρος εκείνο του λαού που της έδωσε την ευκαιρία για πρώτη φορά να αποδείξει ότι υπάρχει μία άλλη διαχείριση της δύσκολης συγκυρίας. Τελικά η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, όπως έλεγε και το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά δεν περίμενα θαύματα από την κυβέρνηση αυτή- όπως σχίσιμο μνημονίων από την πρώτη ημέρα- όμως απαιτούσα τουλάχιστον στοιχειώδη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση ζητημάτων έξω από τα όρια της οικονομικής πολιτικής, όπως στο μεταναστευτικό ζήτημα, στους ορισμούς διοικήσεων σε φορείς του δημοσίου όπως νοσοκομεία κλπ.

Αντί αυτών η εικόνα μιας κυβέρνησης που σπαράζεται, που το ένα στέλεχος της  επιτίθεται με μίσος στο άλλο, είναι εικόνα ανθρώπων που δεν έχουν αντιληφθεί, ότι ο λαός τους εμπιστεύτηκε  να κυβερνήσουν και όχι να παρουσιάζουν αυτή την θλιβερή και απελπιστική εικόνα, μόλις ένα εξάμηνο από τις τελευταίες εκλογές. Όλο και περισσότερο μοιάζουν με προεξάρχουσα την Πρόεδρο της Βουλής, με τις συμπαθείς κατά τα άλλα Κατίνες που μαλλιοτραβιόντουσαν δια ασήμαντο αφορμή στις ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες.

Κρίμα, γιατί εδραιώνεται στο μυαλό μου η  πεποίθηση ότι σύντομα ο λαός θα πεί ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο