Λαπαβίτσας από Βέροια: Δεν είμαστε "δραχμολάγνοι" αλλά... ευρώ ίσον Μνημόνιο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο βουλευτής Ημαθίας της "Λαϊκής Ενότητας", Κώστας Λαπαβίτσας, καθώς και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος, Νίκος Ηλιάδης και Λευτέρης Κιοσέογλου, σηματοδοτώντας έτσι την επίσημη προεκλογική δραστηριότητα του νέου πολιτικού σχηματισμού στην Ημαθία.

Ο Κώστας Λαπαβίτσας, μίλησε και απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων, για πάνω από 1,5 ώρα (βασικά σημεία της συνέντευξης θα παρουσιαστούν σε βίντεο αργότερα), ενώ δεν προέκυψε ποια θα είναι η στάση του, όσον αφορά την δική του υποψηφιότητα, αν θα είναι, δηλαδή, υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία.
Από εκεί και πέρα, έδωσε το στίγμα των προθέσεων του νέου κομματικού φορέα, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ξεκαθάρισε πως δεν είναι "δραχμολάγνος", αλλά ούτε έχει εμμονή με το ευρώ, σημειώνοντας πως κατάργηση μνημονίου και παραμονή στην Ευρωζώνη, δεν γίνεται.

Αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα και τη μεταστροφή του, δήλωσε ιδιαίτερα θλιμμένος και απογοητευμένος, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση του InVeria.gr και του Νίκου Βουδούρη, σημείωσε πως απόσχιση των 25 από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε νωρίτερα (αποτρέποντας, ενδεχομένως, έτσι την ψήφιση του 3ου Μνημονίου), επειδή το πολιτικό σκηνικό ήταν ρευστό και δεν φανταζόταν ότι μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε νέο Μνημόνιο.

Μάλιστα, τόνισε πολλές φορές πως δεν έριξε την Κυβέρνηση η Αριστερή Πλατφόρμα ή τα μέλη που σήμερα απαρτίζουν τη "Λαϊκή Ενότητα", αλλά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε, μετά από μία σειρά αναγγελιών που δεν εφάρμοσε (συνέδριο κόμματος, ψήφος εμπιστοσύνης, θερινά τμήματα).

Περισσότερα και βίντεο, αργότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο