Με ισοπαλία ξεκίνησε το Πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ - Έφερε 1-1 με τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τον βαθμό της ισοπαλίας, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με γκολ που πέτυχε ο Ναζλίδης στις καθυστερήσεις του αγώνα της Κυριακής (23/8)!

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, που παρουσίασε το καλό της πρόσωπο μόνο για ένα ημίχρονο, έδειξε ότι θέλει πίστωση χρόνου για να μπορέσει να «δέσει», λόγω των πολλών νέων παικτών που πρόσθεσε στο ρόστερ της, ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι «κυανέρυθροι» είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που σκόραραν στην πρώτη τους καλή στιγμή!

Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε στο 7ο λεπτό όταν ο Γιουσούφ βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ αλλά το σουτ που έκανε υπό πίεση κατέληξε στα χέρια του Βελλίδη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης δεν μπόρεσε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Μαλόν από δεξιά, ενώ στο 23’ η κεφαλιά του ίδιου παίκτη πέρασε άουτ.

Στο 25’ το σουτ του Νάστου μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη, ενώ στο 39’ καλό σουτ του Μαγιέφσκι πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή ευκαιρία στο ματς! Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Τσάβες σούταρε από τα αριστερά, στα όρια της περιοχής, ο Καντιμοίρης αρχικά απέκρουσε αλλά ο Ακόστα πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, η οποία μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 48’ ο Μανιάς σούταρε στην κίνηση από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη!

Δέκα λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Τσάβες να μπαίνει κατά μέτωπο αλλά το πλασέ του να είναι άστοχο, υπό την πίεση του Εντζεγκέλε.

Με την συμπλήρωση 60 λεπτών είχαμε την πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, με το σουτ του Μαγιέφσκι από τα δεξιά να φεύγει μόλις άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Γιουσούφ μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βελλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στο 79' και 87' λίγο έλλειψε να κάνουν το 0-2 και να τελειώσουν το ματς!

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες πίεσαν για την ισοφάριση και τελικά δικαιώθηκαν οι προσπάθειές τους έστω και στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ναζλίδη να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά έπειτα από φάουλ – γέμισμα του Αμπντούν από δεξιά!

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Ετζεγκέλε, Νάστος, Όστοιτς (61’ Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87’ Μάνος), Ναζλίδης, Μαγέφσκι (73’ Τάτος), Αμπντούν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς (81’ Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Ίλιτς (66’ Γιάκος), Στρούνα, Τσάβες (90’ Κοζορώνης), Ναδάλες.

Πηγή: kerkidasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο