Ο εύκολος τρόπος να κλέβει το κράτος ένας ιδιώτης γιατρός

Μπορεί ο νέος αν. Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, να προανήγγειλε πληρωμή με "πλαστικό χρήμα" σε ιδιώτες γιατρούς (καταρχάς) για την πάταξη της φοροδιαφυγής, ωστόσο μη νομίζει κανείς ότι οι "Ελληνάρες" δεν θα βρούνε την... άκρη!

Πως; Είναι πολύ απλό! Δεν κόβεις απόδειξη (άλλωστε αυτό δεν είναι άγνωστο φαινόμενο) και, κατά συνέπεια, δεν χρειάζεται να πληρώσεις και με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα...

Μάλιστα, επειδή η ερώτηση "θέλετε απόδειξη;" είναι προκλητική, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που στο φέρνουν "απ' έξω - απ' έξω". Παράδειγμα: "Η εξέταση (ή επέμβαση) κοστίζει 200 ευρώ - (παύση λίγων δευτερολέπτων) - (Συνεχίζοντας χαμηλόφωνα): Αν δεν σας εξυπηρετεί κάποια απόδειξη (ή αποδειξούλα), είναι 150 ευρώ".

Αποτέλεσμα; Μαύρα λεφτά στο ταμείο του γιατρού ή του ιατρικού κέντρου, φαινομενικό κέρδος στον πελάτη - ασθενή και χάσιμο φόρων στο κράτος. 

Όχι, μη φανταστεί κανείς ότι αυτά γίνονται και στην Ημαθία. Αυτά. μόνο αλλού γίνονται...

Υ.Γ.: Φυσικά, ό,τι ισχύει με τα τερτίπια των γιατρών, ισχύουν και σε μία σειρά πολλών άλλων κλάδων (επιστημονικών και τεχνικών). Το παράδειγμα του συμπαθούς κλάδου των ιατρών αναφέρθηκε λόγω της σχετικής εξαγγελίας του Αν. Υπουργού Οικονομικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο