Οι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου και Πρεβέζης στο "Βλαχογιάννειο Μουσείο"

Την Κυριακή 16-08-2015, οι Μητροπολίτες  Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας κ. Δαμασκηνός και Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενοι από το Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμονα και άλλους Ιερείς και Μοναχούς, επισκέφθηκαν το "Βλαχογιάννειο Μουσείο", στη Βέροια.

Εκεί, τους ανέμενε και τους υποδέχτηκε ο συλλέκτης και υπεύθυνος του μουσείου κ. Κανέλλος Ντόντος, όπου - αφού τους καλωσόρισε - τους ξενάγησε στους δύο ορόφους των εκθεμάτων του μουσείου. 

Η ξενάγηση διήρκησε άνω των δύο ωρών, αφού οι φιλοξενούμενοι Μητροπολίτες με τους συνοδούς τους έμειναν έκπληκτοι, τόσο από τον χώρο του μουσείου και τα εκθέματα που εκτίθενται εντός αυτού, όσο και από την ξενάγηση που έγινε τόσο από τον κ.Κανέλλο Ντόντο και τις καίριες επισημάνσεις του Μητροπολίτη Βεροίας, κατά τη διάρκεια αυτής.

Οι επισκέπτες συνέχαρησαν τον τοπικό Μητροπολίτη για το έργο που επιτελεί στην διατήρηση και μεταλαμπάδευση της ιστορίας, αλλά και για την στήριξη του προς τον κ. Ντόντο και το έργο του και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το μουσείο, αφού προηγουμένως ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα, ενώ οι άριστες εντυπώσεις των επισκεπτών αποτυπώθηκαν στο βιβλίο επισκεπτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο