Πολυδραστικό Κέντρο Βεργίνας - FRONT από την "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

Από το ΔΣ της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας του Πολυδραστικού Κέντρου Βεργίνας - FRONT.

 Οι σκοποί της ίδρυσης  της νέας Δομής 
Η ίδρυση του Πολυδραστικού Κέντρου Βεργίνας έχει σκοπό:
α. Την οικονομική ενδυνάμωση, του Οργανισμού, με τη λειτουργία εμπορικού τμήματος - πωλητηρίου.
 β. Την ενημέρωση-αύξηση του κοινωνικού αντίκτυπου του έργου της Πρωτοβουλίας  για το Παιδί, με  διανομή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού  με το έργο και τις ιδέες του Οργανισμού.
γ. Την εκπαίδευση-επιμόρφωση εθελοντών κάθε ηλικίας και ειδικότερα παιδιών  (από την περιοχή και εκδρομέων) για εφαρμογή του προγράμματος «Τα παιδιά βοηθούν παιδιά και μαθαίνουν για τον εθελοντισμό» που απευθύνεται σε παιδιά σχολείων από όλη τη χώρα. 
δ. Τη λειτουργία  εργαστηρίου εικαστικών (πλαστικής-ζωγραφικής) για παιδιά των Σπιτιών της Βέροιας και της Βεργίνας, τους εθελοντές του Οργανισμού και παιδιά της κοινότητας.
ε. Τη λειτουργία Συμβουλευτικού Κέντρου για την  κάλυψη  πρωτοβάθμιας  κοινωνικής   φροντίδας  -  συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης - στον γενικό πληθυσμό της περιοχής Βεργίνας-Μελίκης-Αλεξάνδρειας.
 στ. Την οργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.

Ευχαριστίες  προς τους συντελεστές
Η ίδρυση του Πολυδραστικού Κέντρου Βεργίνας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη βοήθεια φίλων και εθελοντών της Πρωτοβουλίας  για το Παιδί, οι οποίοι από διάφορες θέσεις και με διάφορους τρόπους συνετέλεσαν στην  διαρρύθμιση των χώρων και στην ολοκλήρωση  του Κέντρου, κατασκευαστικά και λειτουργικά. Τους ευχαριστούμε ολόθερμα. 

Κάλεσμα σε συμμετοχή και βοήθεια
Η Πρωτοβουλία για το Παιδί καλεί όλες τις εθελόντριες και όλους τους εθελοντές  της να γνωρίσουν τη νέα Δομή και τις δυνατότητές της και να συμμετάσχουν  δημιουργικά στη λειτουργία της.

Καλεί ακόμη τον πληθυσμό της περιοχής Βεργίνας να κάνει χρήση των υπηρεσιών του Κέντρου.

Τέλος, καλούμε όλους τους φίλους μας να επισκεφθούν το πωλητήριο  του Πολυδραστικού Κέντρου  και να ενισχύσουν το έργο μας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο