Βέροια: Έγραψαν με σπρέι έξω από τα γραφεία οπαδών του Αρτ. Σώρρα

Καταγγελία ότι έπεσε θύμα βανδαλισμών το γραφείο τους στη Βέροια (συνθήματα με σπρέι), έκανε η ομάδα "Ε.ΣΥ" Βέροιας (Ελλήνων ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ), οπαδοί, δηλαδή, της θεωρίας του Αρτέμη Σώρρα, με τα 600 ΔΙΣ Δολλάρια Αμερικής που... περιμένουν την Ελληνική Κυβέρνηση να τα εισπράξει.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρουν το περιστατικό και, ευκαιρίας δοθείσης, αναφέρονται και στους στόχους και "πιστεύω" της ομάδας τους.
Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Η Ε.ΣΥ. Βέροιας καταδικάζει και αποδοκιμάζει τις ενέργειες ομάδας δειλών ψευτοαναρχικών, οι οποίοι κατά τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας 17-18 Αύγουστου 2015 ασέλγησαν πάνω στα σύμβολα της Ελληνικής σημαίας και του πολιτισμού που κοσμούν το γραφείο της Ε.ΣΥ {Ελλήνων ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Βέροιας} επί της συμβολής των οδών Τρεμπεσίνας 22 και Καρατάσου, στη Βέροια.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Ελλάδα είναι ο στόχος, ο πολιτισμός της και τα ιερά της σύμβολα και οι Έλληνες Ιθαγενείς. Τα πλοκάμια της παγκοσμιοποίησης ορμούνε με τον πιο λυσσαλέο τρόπο σε κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τα σχεδια τους όμως είναι ξεπερασμένα, η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ θα πτωχεύσει, ΔΕΝ θα καταστραφεί ποτέ κι αν όσοι αλλογενείς μας κυβέρνησαν, από την δολοφονία του τελευταίου Έλληνα πρωθυπουργού ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και επέτρεψαν την κατάσχεση της ΕΛΛΑΔΟΣ, εμείς ως ΕΘΝΟΣ των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ {ο όρος έχει νομική υπόσταση}, δεν έχουμε υπογράψει τίποτα, είμαστε όρθιοι, ενεργοποιημένοι, αφυπνισμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ και απαιτούμε όλα όσα μας ανήκουν.

1ον) 600 ΔΙΣ USD Διεθνείς Συναλλαγματικές ,επικυρωμένες και αδιαμφισβήτητες περιμένουν να εισπραχτούν από τον Σεπτέμβρη του 2012. 0 % (μηδέν) επιτόκιο και μέχρι 100 χρόνια αποπληρωμής. Μόνος όρος: να προωθηθεί αυστηρός οικονομικός έλεγχος για το Δημόσιο χρέος και όπου σημειωθεί κατάχρηση του δημόσιου χρήματος, οι ιθύνοντες να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη!

2ον) 325 αναπτυξιακές μελέτες για όλους τους Δήμους της χώρας έχουν κατατεθεί με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία. Ο κάθε Δήμος μπορεί να καλέσει τον Αρτέμη Σώρρα, να προβεί ο ίδιος σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Παγκόσμιο Ταμείο Κληρονομικών κεφαλαίων και να δεσμεύσει δική του περιουσία, ούτως ώστε να δομηθεί χρηματοδότηση για την υλοποίηση όλων των έργων υποδομής μέχρι και την ανακούφιση των νοικοκυριών από τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς το Δημόσιο.

3ον) 100Δις κατατεθήκαν στο ΤΧΣ για την απορρόφηση των βαρών των τραπεζών σε τιμή διπλάσια της αγοράς τους για την ανακούφιση του Δημοσίου από τις εγγυήσεις (50 δις €) και τις ζημίες (16 δις €) που επέφερε το ταμείο.

Αυτοί λοιπόν που χτυπούν τα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ χτυπούν το ΔΙΚΟ τους και των ΕΛΛΗΝΩΝ, εκτός κι αν ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν έχουν Ελληνική παιδεία και το μέλλον τους είναι εξασφαλισμένο από άλλα συμφέροντα.

Ό,τι όμως και να κάνουν, η απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ έχει αποφασιστεί, γι’ αυτό είναι καιρός να σκεφτούν ποιό δρόμο θέλουν να ακολουθήσουν: της ΛΟΓΙΚΗΣ ή του ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ.
Εμείς δεν εκφράζουμε κανένα κόμμα, κανένα δόγμα, κανένα χρώμα παρά μόνο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ο αγώνας μας είναι αγώνας ένωσης όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ και ενάντια στο ξεπούλημα και τον αφανισμό της ΕΛΛΑΔΟΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 
ΝΠΙΔ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ 
ΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑΣ 22 
59100 ΒΕΡΟΙΑ 
ΑΦΜ 997282925 
ΔΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο