Άνοιξαν οι κάλπες - Μέχρι τις 7 μ.μ. η ψηφοφορία - Τι αναμένουμε στην Ημαθία

Άνοιξαν οι κάλπες στις 7 το πρωί και ξεκίνησε η 3η, εντός του 2015, ψηφοφορία των Ελλήνων πολιτών, μόλις 8 μήνες από τις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου και 2,5 μήνες από το Δημοψήφισμα. 

Η διάρκεια της ψηφοφορίας είναι 12 ώρες, έως τις 7 το απόγευμα (δείτε που ψηφίζετε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες). Με το τέλος της ψηφοφορίας, θα βγουν τα πρώτα exti polls των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ υπολογίζεται ότι γύρω στις 9 το βράδυ θα έχουμε σαφή εικόνα για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα, στα επιτελεία των δύο κομμάτων εκφράζουν αισιοδοξία, ο καθένας για την πλευρά του, ενώ οι φημολογούμενες δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής δείχνουν πως το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο. 

Ειδικά στην Ημαθία, θα περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι 4 βουλευτές που θα εκλεγούν, με τους δύο πρώτους από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να θεωρούνται ήδη σίγουροι (δείτε όλους τους υποψηφίους βουλευτές στην Ημαθία). Επίσης, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην 3η θέση, καθώς και στην... ουρά, στα κόμματα, δηλαδή που θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Το InVeria.gr, πιστό στο ραντεβού με την ενημέρωση, από τις δημοτικές - περιφερειακές του 2010 έως και σήμερα, θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα, τις δηλώσεις των νικητών και των ηττημένων και όσα θα συμβούν το βράδυ της Κυριακής στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο