ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκτός ΚΙΔΗΣΟ και ο Τόλκας - Ανακατατάξεις στο ΠΑΣΟΚ

Δεν πέρασαν 24 ώρες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του InVeria.gr για τη Δυστοκία στο ΚΙΔΗΣΟ να βρει υποψηφίους στην Ημαθία και οι νέες πληροφορίες που μας έρχονται, όχι μόνο επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ, αλλά θέτουν ακόμα και τον Άγγελο Τόλκα εκτός ΚΙΔΗΣΟ...

Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, πολλοί ψηφοφόροι του ΚΙΔΗΣΟ, του Γιώργου Παπανδρέου, στήριξαν τη Φώφη Γεννηματά, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ που ακολούθησαν, δίνοντας, ουσιαστικά, το μήνυμα στο χώρο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, να επανενωθεί.

Με την ανέλιξη, λοιπόν, της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το σύνολο των στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ στην Ημαθία - σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του InVeria.grτάχθηκε υπέρ της εκλογικής συνεργασίας της κεντροαριστεράς, δηλαδή την επανένωση του ΚΙΔΗΣΟ με το ΠΑΣΟΚ και τη συνεργασία με τη ΔΗΜ.ΑΡ.

Αν και υπήρχε η πεποίθηση ότι αυτή η πολυπόθητη επανένωση θα γίνει πράξη, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν αναλόγως και, ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο του Κινήματος... Κίνηση, όμως, με την οποία, όπως γράψαμε, τα στελέχη στην Ημαθία δεν συμφωνούν...

Έτσι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου, η Φώφη Γεννηματά έχει κάνει άνοιγμα σε νεότερα στελέχη να ηγηθούν ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ (Τριαντάφυλλος στη Χίο, Κεδίκογλου στην Εύβοια κλπ), ενώ για την Ημαθία,  κάποιες πληροφορίες θέλουν την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να έχει προτείνει την πρώτη θέση στον πρώην υφυπουργό Επικρατείας και πρ. βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ, Άγγελο Τόλκα

Ωστόσο, από το ρεπορτάζ του InVeria.gr, δεν προκύπτει ότι θα υπάρξει αλλαγή στην πρώτη θέση, τουναντίον, οι πληροφορίες μας, από επίσημα χείλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, αναφέρουν ότι έχουν "κλειδώσει" στην 1η και 2η θέση οι Φώτης Καραβασίλης και Γιάννης Απατσίδης, αντίστοιχα, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις, θα γίνουν διαβουλεύσεις και με στελέχη που αποσχίστηκαν από το ΚΙΔΗΣΟ, αλλά και από την ΔΗΜ.ΑΡ., που επισήμως συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, μέχρι το ερχόμενο Σάββατο δεν αποκλείεται να έχουμε και επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου...

Τώρα, αν όντως η Φώφη Γεννηματά πρότεινε την 1η θέση στον Άγγελο Τόλκα, ερήμην της τοπικής οργάνωσης Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ, είναι κάτι που δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε... Ίσως εκεί που υπάρχει καπνός, να υπάρχει και φωτιά ή ο καπνός είναι από τα αποκαΐδια του παρελθόντος. Θα φανεί σύντομα.

Όπως καταλαβαίνετε, στον κεντροαριστερό χώρο - ειδικά στην Ημαθία - έχει πολύ... παραπολιτικό ψωμί! Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε και να τα σχολιάζουμε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο