Η ανακοίνωση της Π.Υ. Βέροιας για την έκρηξη στο βενζινάδικο Γαλάνη

Από την Π.Υ. Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας  την 17-09-2015 και περί ώρα 04.39’, κλήθηκε για αντιμετώπιση συμβάντος μετά από έκρηξη σε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων   με πλυντήριο αυτοκινήτων , ιδιοκτησίας Δ. Γαλάνης και Σια ΟΕ, επί της οδού Πιερίων στο Δήμο Βέροιας. 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές  ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, ενώ αναφέρθηκε επίσης και ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Για την αντιμετώπιση του συμβάντος  η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία (3) Πυροσβεστικά οχήματα και δέκα (10) άνδρες, ενώ στο τόπο του συμβάντος παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Εν. Ημαθίας , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βέροιας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Δήμου Βέροιας,  κλιμάκιο από την Δ/νση μεταφορών και επικοινωνιών Π.Εν. Ημαθίας, κλιμάκιο από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Εν. Ημαθίας, κλιμάκιο από την Τεχνική  Υπηρεσία Δήμου Βέροιας, ο Αστυνομικός Δ/ντης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας , ο Δτης του Α.Τ. Βέροιας, ο Διοικητής του  Τ.Α. Βέροιας, κλιμάκιο του ΤΕΕΜ Θεσσαλονίκης και το ΕΚΑΒ.

Το έργο  της αντιμετώπισης του συμβάντος  συντόνιζε ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας Επιπυραγός Κουβακάς Αλέξανδρος.

Σχετικά με τα αίτια της έκρηξης ενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Δείτε βίντεο, φωτογραφίες και το ρεπορτάζ του InVeria.gr για το θέμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο