Η "Φλόγα της Αγάπης" στην Ημαθία (13/9)

Από την Ημαθία θα διέλθει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η "Φλόγα της Αγάπης", στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. Οι τρεις δήμοι της Ημαθίας ανακοίνωσαν το πρόγραμμα υποδοχής στην περιοχής του, που θα ξεκινήσει από το πρωί στη Νάουσα έως το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια.


Στη Νάουσα
Ο δήμος Νάουσας υποδέχεται τη “Φλόγα της Αγάπης” στα πλαίσια της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. Σκοπός της Λαμπαδηδρομίας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Η άφιξη της φλόγας στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 πμ. Αφετηρία της διανυθείσας διαδρομής θα είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Νάουσας με τελικό προορισμό την πλατεία Καρατάσου όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία σχετική με το θέμα.
Ευελπιστούμε στη συμμετοχή των δημοτών μας ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια μεταλαμπάδευσης σε κάθε γωνιά της χώρας του μηνύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, της αγάπης για το συνάνθρωπο και της αλληλεγγύης.

Στη Βέροια
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17.30 οι σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Βέροιας και Ν. Νικομήδειας «Η Αγάπη» σας προσκαλούν στην τελετή αφής της φλόγας στην Πλατεία Δημαρχείου, στο πλαίσιο της 13ης Πανελληνίας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η λαμπαδηδρομία πρόκειται να διασχίσει την πόλη της Βέροιας και το Μακροχώρι και θα καταλήξει στις 19.00 στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας όπου θα πραγματοποιηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Βέροιας και Νέας Γενεάς (Ν. Νικομήδειας), μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ως συνδιοργάνωση με το Δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας.  

Στην Αλεξάνδρεια

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχεται στην πόλη μας την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου κι ώρα 19:00, τη “Φλόγα της Αγάπης” της 13ης Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α). 
Η “Φλόγα της Αγάπης” ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ως ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς στο συνάνθρωπό μας. Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε το Σάββατο, 1η Αυγούστου από την Κοζάνη και ολοκληρώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου στη Λαμία.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα υποδεχθεί τη φλόγα στο χώρο του Δημαρχείου οργανώνοντας τελετή αφής με τη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών, της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου, και τη συνδρομή των Συλλόγων Αιμοδοτών Μελίκης, Τρικάλων και της ομάδας  Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Τοπικής Κοινότητας Λιανοβεργίου.
Την τελετή αφής θα ακολουθήσει εκδήλωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, που θα περιλαμβάνει ομιλία της κυρίας Παπαϊορδάνου Χρύσας με θέμα την αιμοδοσία.
Θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση εκπροσώπων των Τοπικών Συλλόγων που ασχολούνται χρόνια με την αιμοδοσία όπως και η ανάδειξη και βράβευση του “Αιμοδότη της Χρονιάς” του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι Χορωδίες του Δήμου “Αλεξανδρινές Φωνές” και “Μελισσάνθη” με μέρος του προγράμματος που παρουσίασαν στο 17ο διεθνές φεστιβάλ “Συναντήστε το Μότσαρτ” στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας  τον περασμένο Ιούλιο.
Παράλληλα, ο Δήμος Αλεξάνδρειας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας από τις 9 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι.
Η συμμετοχή των Δημοτών κρίνεται σημαντική για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο