Κόντεψε να "ανατιναχτεί" ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας - Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο

Μετά από μία έντονων διαβουλεύσεων, που μάλιστα κόντεψε να "τινάξει" τον συνδυασμό στον αέρα, έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr.

Οι υποψήφιοι - εκτός εξαιρετικού απροόπτου - θα είναι: Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης, Χρήστος Αντωνίου, Εύη Παπαγιανούλη, Δημήτρης Τσιάνος και Μαριάνθη Τουτουντζίδου.

Ο Δημήτρης Τσιάνος είναι πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας (μάλλον για να απαλύνει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εντυπώσεις από τα μέτρα που θα επιβαρύνουν τους αγρότες) και η Μαριάνθη Τουτουντζίδου είναι γνωστή για τους αντιμνημονιακούς της αγώνες και από το κίνημα των "Αγανακτισμένων", που μεγάλη μερίδα του προσαρτήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και... τους έφυγε η Αγανάκτηση (άσχετα αν το Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι χειρότερο από αυτό που τότε πολεμούσαν).

Το γεγονός που κόντεψε να "τινάξει" το ψηφοδέλτιο, ήταν η προσπάθεια από αθηναϊκούς πολιτικούς παράγοντες να περάσουν το όνομα του Θανάση Γικόνογλου, πρώην βουλευτή Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ. Οι αντιδράσεις υπήρξαν έντονες και εστάλη στον ΣΥΡΙΖΑ επιστολή, που ανέφερε πως αν οριστεί ο Γικόνογλου, θα παραιτηθούν οι υπόλοιποι.

Όπως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ - σε κεντρικό επίπεδο - δεν έβαλε μυαλό και συνεχίζει τις... κακές  πολιτικές παρέες. Εκτός και αν ξέχασαν με πόση θέρμη ο Θανάσης Γικόνογλου χειροκροτούσε και γελούσε ειρωνικά, όταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποκαλούσε "Τζάμπα Μάγκα" τον Αλέξη Τσίπρα...

Τώρα, πρότειναν αυτόν τον πολιτικό για υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ... Καμιά ελπίδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο