Μετεκλογικές δηλώσεις Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ημαθίας και Φ. Καραβασίλη

Η Ν.Ε. Εκλογικού Αγώνα της; Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους χιλιάδες ψηφοφόρους της Ημαθίας που τίμησαν με τη ψήφο τους το ψηφοδέλτιο μας. 

Με αίσθημα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια συγκρότησης του μεγάλου πολιτικού φορέα του Δημοκρατικού Κέντρου και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, του φορέα της Ευθύνης, του Ορθολογισμού και της Σοβαρότητας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής είναι η αφετηρία για το επόμενο βήμα και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοκρατικούς πολίτες να συμπορευτούμε σε αυτή την προοπτική. 

Μια προοπτική που θα δημιουργήσει το δημοκρατικό ανάχωμα στην άνοδο του Φασισμού που βλέπουμε, δυστυχώς, να συμβαίνει  και στην περιοχή μας, αλλά και θα δώσει τις βιώσιμες και αναγκαίες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

Θα θέλαμε τέλος να εκφράσουμε και δημοσίως τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους σπουδαίους και ικανούς ανθρώπους μας, που συγκρότησαν το ψηφοδέλτιο μας, που έδωσαν τη μάχη των εκλογών με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα, δημιουργώντας μια αποτελεσματική ομάδα, η οποία μαζί με τον συντοπίτη με τον συντοπίτη μας και βουλευτή Επικρατείας Θ. Θεοχαρόπουλο, θα δώσουν όσα χρειάζεται ο τόπος μας για να μπούμε και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.     

Για την Ν.Ε. Εκλογικού Αγώνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης 
Ο Συντονιστής   
Κων/νος Ασλάνογλου 

Δήλωση Φώτη Καραβασίλη (επικεφαλής ψηφοδελτίου Ημαθίας):

Ευχαριστώ όλους και καθέναν ξεχωριστά όσους ψηφίσαν έμενα προσωπικά και έριξαν στη κάλπη το ψηφοδέλτιο της δημοκρατικής συμπαράταξης που έδειξε οτι μπορεί να αποτελέσει τη μαγιά για τη δημιουργία του νέου μεγάλου σύγχρονου ευρωπαϊκού  σοσιαλδημοκρατικού κινήματος που θα εκφράζει τις υγιείς γνήσια δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις που τόσο έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο τόπος μας Μπορεί λόγω του στρεβλού εκλογικού νόμου να μη πήραμε την έδρα όπως μου λένε αλλα έμενα μου φτάνει και με περισσεύει η έδρα που πήρα κι έχω  στην καρδιά των ανθρώπων φίλων μου και γνωστών που πιστεύουν σε μένα και με εμπιστεύονται. Είμαι πολύ προβληματισμένος γιατι νομίζω οτι ο κόσμος υπό τη πίεση της βαριάς καθημερινότητας του κουρασμένος και παγιδευμένος απο τον βομβαρδισμό των χιλιάδων πληροφοριών και ειδήσεων που δέχεται ψήφισε θέλοντας να ξεμπερδεύει με το παλιό αυτούς που εκφράζουν οτι πιο παλιό κι αναχρονιστικό υπάρχει. Μακάρι να πέσω πολύ έξω σε αυτή τη κρίση μου. Ευχαριστώ πολύ ιδιαιτέρα τα νέα παιδιά που παρότι λόγω της ηλικίας τους δεν με ξέρουν σαν άνθρωπο μου έδειξαν εμπιστοσύνη.
Με αγάπη και σεβασμό

Φώτης. Καραβασίλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο