Ο Γ. Κάκαρης απαντά στο InVeria.gr για τον "αντιμεϊμαρικικό" αγώνα και παίρνει θέση!

Απάντηση για το παραπολιτικό σχόλιο του InVeria.gr, με τίτλο "Επικεφαλής" Ημαθίας του αντιμεϊμαρικικού αγώνα ο Γ. Κάκαρης;, δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, τοποθετούμενος σχετικά με τα όσα γράψαμε, αλλά και λαμβάνοντας θέση, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Στην απάντησή του, αναφέρει:

Αγαπητό InVeria.gr, 

Διάβασα το σχόλιό σου για τον "αντιμεϊμαρικικό" αγώνα, όπως λες, και θεωρώ πως για ακόμη μία φορά είσαι εύστοχο στους σχολιασμούς σου, πλην όμως, θεωρώ ότι κάπου με αδικείς, υβριστής δεν υπήρξα ποτέ! Μέσα από το προφίλ μου στο facebook και εγώ και ο κάθε χρήστης του μέσου αυτού, εκφράζεται ελεύθερα και χωρίς φτιασιδώματα. Βλέπεις, δεν μπορώ να μην σχολιάσω όσα συμβαίνουν γύρω μου, ωστόσο, ναι, παραδέχομαι πως μέχρι τώρα δεν το έχω κάνει τόσο ξεκάθαρο τουλάχιστον στο fb. Αυτό συναίβει, μέχρι στιγμής, όχι επειδή δεν έχω άποψη, άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως όλα αυτά τα χρόνια και άποψη έχω και την εκφράζω ευθαρσώς, κάτι που πολλές φορές μου στοίχισε! 

Δεν πήρα θέση επειδή δεν είμαι άνθρωπος δογματικός. Εδώ και 4 χρόνια, τουλάχιστον, στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα, θεωρώντας πως είναι ένας καθαρός και οραματιστής πολιτικός. Τον Ιανουάριο, τον στήριξα δημόσια με όλες μου τις δυνάμεις, στο δημοψήφισμα ψήφισα το ΟΧΙ και μίλησα στην εκδήλωση υπέρ του ΟΧΙ, που έγινε στην Ελιά. Ωστόσο, σε αυτές τις εκλογές, δεν θα καλέσω κανέναν στο τι θα ψηφίσει, τουλάχιστον με τον παλαιοκομματικού στυλ τρόπο. 

Εγώ προσωπικά, θα δώσω ακόμη μία ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα. Αλλά, κατανοώ απολύτως όσους απογοητεύτηκαν, όπως και εγώ άλλωστε, από την έκβαση της όλης διαπραγμάτευσης. Όμως αισθάνομαι υπερήφανος, έστω και ηττημένος στη μάχη, γιατί θεωρώ ότι δόθηκε μια μάχη που η δεξιοκρατούμενη Ευρώπη για ευνόητους λόγους δεν θα άφηνε να έχει νικητή μια αριστερή κυβέρνηση. Αλλά, μιλάω για μένα, δεν μπορώ να καλέσω οποιονδήποτε να "πέσει" στη μάχη, αν δεν το θέλει. Για αυτό επικεντρώνομαι στην κριτική, για να δει και να κρίνει ο κόσμος μόνος του. Όπως είπα, χάθηκε η μάχη, όχι ο πόλεμος. Ωστόσο, ο πόλεμος πλέον είναι με εθελοντές. Συνεπώς, απαντώντας ευθέως στο ερώτημα, καταδικάζω το παλιό σύστημα που μας έφερε στη σημερινή κατάσταση και, προσωπικά, στηρίζω την προσπάθεια του Α. Τσίπρα. Εύχομαι και άλλοι συμπολίτες μου να το δουν έτσι και να συστρατευθούν στη μάχη. 

Έτσι, επιλέγω να πάω μπροστά αφήνοντας πίσω το παλιό. Θεωρώ απαράδεκτο να φορτωθεί την ευθύνη της κατάντιας της χώρας μια κυβέρνηση 6 μηνών όταν 40 χρόνια κυβερνούσαν άλλοι διαμορφώνοντας πλήρως την άθλια αυτή κατάσταση κατά του ελληνικού λαού. 
Το μόνο που δεν μας χρειάζεται τώρα, είναι ο διχασμός.

Φιλικά, 
Γιώργος Κάκαρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο