Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για τις αποχωρήσεις στελεχών του

Από γραφείο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας εστάλη ανακοίνωση με τίτλο "Δεν ξεπερνούν το 5% των οργανωμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ  στην Ημαθία οι αποχωρήσεις κομματικών μελών", δια της οποία αναφέρεται σε όσα λέγονται και γράφονται περί παραίτησης στελεχών του.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, απέφυγε μέχρι τώρα να πάρει μέρος στο σήριαλ δημοσιευμάτων στα τοπικά ΜΜΕ, αναφορικά με αποχωρήσεις στελεχών και μελών του, και την ένταξη τους σε άλλο πολιτικό κόμμα. Είναι κατανοητή η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος δήθεν ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, που επιδιώκουν τα κόμματα της διαπλοκής, βοηθούμενοι δυστυχώς  αντικειμενικά από τις πρακτικές κάποιων πρώην συντρόφων μας.

Για να μην δημιουργούνται αναληθείς και ψεύτικες εντυπώσεις πληροφορούμε το λαό της Ημαθίας ότι:

Από τα 21 μέλη της Ν.Ε. αποχώρησαν 3 (Ηλιάδης Νίκος, Ορφανίδης Κώστας, Κιοσέογλου Ελευθέριος), οι οποίοι στη τελευταία συνεδρίαση της Ν.Ε. αντικαταστάθηκαν από τους επιλαχόντες Μάρα Θωμά, Τσιούκα Γιώργο, Ντάνο Άγγελο. 

Όσον αφορά το δήθεν κύμα αποχωρήσεων κομματικών μελών, αυτές δεν ξεπερνούν το 5% των οργανωμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ  στην Ημαθία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  αφήνει πίσω το παρελθόν και κοιτάει μπροστά. Η εκλογική μάχη θα είναι δύσκολη αλλά νικηφόρα. Ο λαός δεν θα επιστρέψει στο παρελθόν της σήψης και της διαφθοράς και στους πολιτικούς εκπροσώπους τους. Ενωμένοι, αντλώντας πάντα τη δύναμή μας από την κοινωνία, θα αγωνιστούμε να ξεπεράσουμε όλα τα μεγάλα προβλήματα του λαού και του τόπου μας, αγωνιζόμενοι παράλληλα για  μια Ευρώπη των λαών και της δημοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο