"Πέμπτος βουλευτής" Ημαθίας ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θαν. Θεοχαρόπουλος

Ως ο "πέμπτος βουλευτής" της Ημαθίας, εμφανίστηκε ο Ημαθιώτης πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9) στη Βέροια, θέλοντας έτσι να τονίσει πως, αν και βουλευτής επικρατείας, δεν θα ξεχάσει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ημαθία.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενος από τους γραμματείς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ Ημαθίας, Κώστα Ασλάνογλου και Λεωνίδα Ακριβόπουλο, αντίστοιχα, αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα των εκλογών, στους στόχους που έχει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα που αφορούν την Ημαθία, όπως το αγροτικό.

"Θέλουμε να τονίσουμε ότι μετά τις εκλογές δεν ξεχαστήκαμε", ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του για τα επόμενα χρόνια.
Στη συνέντευξη Τύπου, καθώς και στο γεύμα που παρέθεσε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., ήταν παρόντα μέλη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας, μεταξύ των οποίων οι πρώην Δήμαρχοι Βέροιας, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης κ.α.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αρχική τοποθέτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, καθώς και την απάντησή του στο InVeria.gr, σχετικά με την κατάσταση στα Νοσοκομείο Βέροιας - Νάουσας:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο