Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο της Βέροιας

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με τη συμμετοχή της υποψήφιας βουλευτού Μαρίας Παπαδοπούλου στο Νοσοκομείο της Βέροιας το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτέμβρη.

Εκεί συναντήθηκε με την διοικήτρια και συνομίλησε με εργαζόμενους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με πολίτες που βρίσκονταν εκεί. Τονίστηκε ιδιαίτερα η άσχημη κατάσταση που υπάρχει και στον τομέα της Υγείας εξαιτίας της ακολουθούμενης πολιτικής, που θα επιδεινωθεί με την ψήφιση του 3ου μνημονίου. 

Σημειώθηκε ιδιαίτερα πως «η  άθλια κατάσταση στην Υγεία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θεωρεί τις παροχές Υγείας του λαού "κόστος", γιατί εμποδίζουν την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτή είναι η αιτία των ελλείψεων, των συγχωνεύσεων, των περικοπών στους μισθούς των εργαζόμενων σ’αυτή, της λειτουργίας των δημόσιων μονάδων Υγείας ως επιχειρήσεις, που από την "πώληση" υπηρεσιών Υγείας».

Υπογραμμίστηκε η πάγια θέση του ΚΚΕ για «πλήρη στελέχωση σε αριθμό γιατρών όλων των βασικών ειδικοτήτων και υγειονομικών όλων των κλάδων, με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό, με 24ωρη λειτουργία, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση, κατάργηση των εισφορών στον κλάδο Υγείας, με σύγχρονες, πλήρεις και απολύτως δωρεάν παροχές υπηρεσιών σε όλους χωρίς περικοπές και εξαιρέσεις.»

Τέλος τους κάλεσαν να ενισχύσουν σ’αυτές τις εκλογές το ΚΚΕ τονίζοντας: « Τα λαϊκά στρώματα έχουν ένα δρόμο: Να εμπιστευτούν τη δύναμή τους και την οργάνωσή τους, να βάλουν εμπόδια και να ανατρέψουν όλα τα παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, να ανοίξουν το δρόμο για ριζικές αλλαγές, για να επιβάλουν την ανάπτυξη που θα έχει κριτήριο την ικανοποίηση των αναγκών τους. Για σύγχρονη, αποκλειστικά κρατική και δωρεάν Υγεία σε όλους. Γι' αυτό μπορούν και πρέπει να εμπιστευτούν το ΚΚΕ στην κάλπη και στον αγώνα.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο