Σήμερα "κλειδώνει" το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ Ημαθίας - Υποψήφιος και ο Λ. Ακριβόπουλος

"Γενέθλια" 41 χρόνων έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ και η συγκυρία το βρίσκει σε καλύτερη κατάσταση από ότι στα περσινά του "γενέθλια", τουλάχιστον σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αλλά και την γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Φαίνεται πως χρειαζόταν ένα γυναικείο χέρι, αυτό της Φώφης Γεννηματά, για να κατευνάσει τα πνεύματα, να επανενώσει τον χώρο και να κερδίσει λίγο από την χαμένη εκλογική δύναμη του παρελθόντος.

Στα σημερινά "γενέθλια" του ΠΑΣΟΚ, ολοκληρώνεται και το ψηφοδέλτιο της εκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ στην Ημαθία. Όπως πληροφορούμαστε, θα συνεδριάσει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στο ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον, κεκλεισμένων των θυρών φυσικά, όπου θα καταλήξει - αργά το βράδυ - στους υποψηφίους θα απαρτίσουν τον εκλογικό συνδυασμό της Ημαθίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του InVeria.gr, πάντα από επίσημα χείλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, αύριο Παρασκευή (4/9) θα πραγματοποιηθεί - κατά πάσα πιθανότητα - συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στελεχών της ΔΗΜ.ΑΡ. στο ψηφοδέλτιο, στο πλαίσιο της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης", πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο υποψήφιος ο γραμματέας Νομαρχιακής της ΔΗΜ.ΑΡ, Ημαθίας και Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, Λεωνίδας Ακριβόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο