Συμφωνήθηκαν δύο debate - Από το 2009 είχαμε να δούμε (βίντεο)

Δύο τηλεμαχίες (debate), μία με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών (πλην της ΧΑ) και μία με τη συμμετοχή των Αλέξη Τσίπρας και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα διεξαχθούν προ των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να έχουν "κλειδώσει" οι ημερομηνίες.

Αρχικά, ανακοινώθηκε ότι οι τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών (πλην του Ν. Μιχαλολιάκου) θα γίνει στις 10/9 και των δύο στις 14/9, ωστόσο στο deabte της 10ης Σεπτεμβρίου είναι στον αέρα, λόγω αδυναμίας της Φώφης Γεννηματά, καθώς έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και δεν ερωτήθηκε για την ημερομηνία. Έτσι, μένει τις επόμενες μέρες να βρεθεί η ημερομηνία που τους βολεύει όλους.

Πάντως, από το τελευταίο debate έχουν περάσει έξι χρόνια. Το 2009 δεν υπήρχαν Μνημόνια, αλλά οικονομική κρίση και πίεση. Τότε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαβεβαίωνε ότι η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τη χώρα μας και ο έτερος «μονομάχος», Γιώργος Παπανδρέου, υποσχόταν ότι «λεφτά υπάρχουν», ότι μπορούμε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα, με σχέδιο 100 ημερών.... 

Δείτε το βίντεο με την τηλεμαχία των δύο πρώην Πρωθυπουργών:


Πληροφορίες: www.mixanitouxronou.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο