Σ/Κ στην πατρίδα του ο "5ος βουλευτής Ημαθίας" και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. Θεοχαρόπουλος

Στην Ημαθία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (26-27/9) ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΑΡΑΤΑΞΗΣ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο Ημαθιώτης πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο "5ος βουλευτής Ημαθίας", όπως αποκαλείται πλέον, επέλεξε να περάσει το πρώτο Σ/Κ μετά τις εκλογές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και έκανε σειρά επαφών με συμπολίτες του.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος σημείωσε, παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και τις επαυξημένες αρμοδιότητες που θα αναλάβει στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, θα φροντίσει να τιμήσει επάξια τον τίτλο που, οι δημοσιογράφοι και άλλοι πολίτες του έδωσαν, του "5ου βουλευτή Ημαθίας", με σειρά παρεμβάσεων, επερωτήσεων και ενεργειών, τόσο εντός, όσο και εκτός βουλής.

Εδώ που τα λέμε, θα είναι μια ισχυρή φωνή της Ημαθίας στο Κοινοβούλιο, καθώς έχει προσβάσεις σε όλους τους χώρους (και στην κυβέρνηση, φυσικά) και αυτό έχει φανεί (οι αυτοδιοικητικοί το ξέρουν καλύτερα), εδώ και μήνες, πριν καν εκλεγεί βουλευτής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο