Στην 3η ΥΠΕ ο Δήμαρχος Βέροιας για τις ελλείψεις του Νοσοκομείου - Οι εκλογές κόντεψε να στοιχίσουν ζωές

ΔΤ: Κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της 21/9, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Χρήστος Κούτρας, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας (ΥΠΕ) όπου είχαν συνάντηση με το Διοικητή, κ. Κίρκο.  

Σκοπός της συνάντησης υπήρξε το θέμα της έλλειψης αναισθησιολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας καθώς και η άμεση πρόσληψη επικουρικών γιατρών.  

Ο κ. Κίρκος ως προς το πρώτο θέμα τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να μετακινηθεί προσωρινά αναισθησιολόγος από το Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας. Επίσης, επισήμανε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την 3η ΥΠΕ προς το Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη επικουρικών γιατρών. 

Μάλιστα, ενημέρωσε πως η τοποθέτησή τους αναμένεται να γίνει σύντομα αφού θα είχε ολοκληρωθεί αν δεν παρεμβαλλόταν η διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο