Τ. Μπαρτζώκας: Πρωταγωνίστρια η Γενιά μας στην ριζική ανανέωση προσώπων και πολιτικών!

Από το πολιτικό γραφείο του υπ. βουλευτή Ημαθίας, Τάσου Μπαρτζώκα, εστάλη η παρακάτω δήλωση:

Φίλες και Φίλοι,

Οι εκλογές της Κυριακής ανέδειξαν ξεκάθαρο νικητή το ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. Σεβόμενος απόλυτα τη βούληση του ελληνικού λαού, θα ήθελα να συγχαρώ τους τέσσερις βουλευτές του Νομού Ημαθίας για την εκλογή τους, καλώντας τους, παράλληλα, να παλέψουν για  την προκοπή του Τόπου, πέρα και πάνω από κομματικές γραμμές. 

Προσωπικά, ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς τους ανθρώπους, που τόσο τον Ιανουάριο, όσο και στις τελευταίες εκλογές, πίστεψαν σε μένα και συντάχθηκαν σε έναν αδιάκοπο αγώνα για αλλαγή νοοτροπίας του πολιτικού συστήματος, απέναντι σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις. 

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω όλους αυτούς, που για ακόμη μια φορά στήριξαν ανιδιοτελώς την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, επιθυμώντας να δώσουν οριστικό τέλος στο λαϊκισμό και τις ανεκπλήρωτες  υποσχέσεις.

Όσον αφορά στην  παράταξή μας, σήμερα κιόλας επιβάλλεται να κάνουμε σκληρή αυτοκριτική και να ακούσουμε, επιτέλους, τα κελεύσματα της κοινωνίας για πλήρη και ριζική ανανέωση, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε πολιτικές. 

Σε αυτή την προσπάθεια η  Γενιά μας θα είναι πρωταγωνίστρια. 

Με εκτίμηση,

Τάσος Μπαρτζώκας 
Υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο