Ταπεινωτική ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον ΠΑΟΚ με 0-3

Με σκορ 0-3 η ΒΕΡΟΙΑ δέχτηκε ταπεινωτική ήττα στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη στη συνθεσή του για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα άκρα με τους Λέοβατς και Κίτσιου, ενώ κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της Βέροιας ήταν ο Αμπντούν.

Στο 13' ο Αλγερινός παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Ολσεν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Σουηδός τερματοφύλακας πρόλαβε την τελευταία στιγμή και πέταξε την μπάλα έξω και στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Αθανασιάδης μπήκε από πλάγια στα καρέ της Βέροιας, σούταρε, όμως, ο Καντιμοίρης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Αφού ο Κλάους προειδοποίησε, στο 17' σκόραρε. Ο Πέλκας έφερε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, μετά από κόντρα στον Κάτσε στρώθηκε στον Αθανασιάδη, ο οποίος με ξερό δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ είχε ανεβάσει στροφές και στο 25' διπλασίασε τα τερματά του. Ο Πέλκας με εντυπωσιακή ενέργεια άδειασε τον Εντζεγκέλε, στρώνοντας, παράλληλα, την μπάλα στον Μακ, ο οποίος από κοντά κεραυνοβόλησε τον Καντιμοίρη. Στο 31' ο Πέλκας ελίχθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε, όμως, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 32' ο νεαρός άσος έβγαλε με εκπληκτική πάσα τον Μακ τετ α τετ, αλλά ο Καντιμοίρης αυτή τη φορά είπε όχι στον Σλοβάκο.

Ο γκολκίπερ της Βέροιας στο 35' απέκρουσε στη γωνία του δυνατό σουτ του Κίτσιου, ενώ στο 41' και πάλι ο Ελληνας μπακ έφτασε στο ύψος της περιοχής, σούταρε με το αριστερό, όμως, ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με αποθεωτικά συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Μπερμπάτοφ, αλλά και μεγάλη τριπλή χαμένη ευκαιρία για την Βέροια. Αρχικά στο 48', ο Ολσεν απέκρουσε κεφαλιά του Κόλα και στην εξέλιξη της φάσης, ξανά μετά από κεφαλιά του Κόλα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55', πάντως, ο Δικέφαλος "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή της Βέροιας η μπάλα στρώθηκε στον Τζιόλη ο οποίος με δυνατό σουτ "εκτέλεσε" τον Καντιμοίρη και πέτυχε το 0-3.

Οι διαστάσεις που πήρε το σκορ, έδωσαν, εξάλλου, στον Τούντορ την ευκαιρία να περάσει στο 58' στο γήπεδο τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κι, έτσι, ο Βούλγαρος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

Ενα σουτ του Γιουσούφ στο 63' δεν ανησύχησε τον Ολσεν, ενώ ο Κάτσε προσπάθησε να απειλήσει από μακρινή απόσταση στο 71', όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη και ένα σουτ του Κίτσιου στο 72'. Ο Καντιμοίρης μπλόκαρε σουτ του Σάμπο στο 75', ενώ μία προσπάθεια του Καϊκούτ στο 81', που εξουδετέρωσε ο Ολσεν, ένα φαλτσαριστό σουτ του Κίτσιου στο 87' και ένα του Γιουσούφ στο 88', ήταν οι τελευταίες αξιόλογες στιγμές του παιχνιδιού,

Πηγή: contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο