Για την Δημοκρατική Συμπαράταξη: Θεοχαρόπουλος και Καραβασίλης στην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή

Συνεδρίασε τη Δευτέρα (28/9) στη Bουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, τις Κινήσεις Πολιτών και υποψήφιους βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές.

Μετά τη συνεδρίαση, ο Βεροιώτης πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και Βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, δήλωσε:

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι η αφετηρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου. Εμείς αποδείξαμε έμπρακτα ότι οι συνεργασίες είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας. Στις εκλογές οι πολίτες μας επιβράβευσαν. Εμείς δεσμευόμαστε ότι την μεγάλη υπόθεση της ανασυγκρότησης του ευρύτερου προοδευτικού χώρου θα την συνεχίσουμε. Απευθύνουμε κάλεσμα, στις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, σε κινήσεις πολιτών, της κεντροαριστεράς και της οικολογίας, στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο για συσπείρωση των δυνάμεων της ανανέωσης απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και στον εθνικολαϊκισμό. Ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, θα ασκήσουμε εποικοδομητική και προγραμματική αντιπολίτευση στη νέα αναπαλαιωμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας».

Στη συνεδρίαση, μαζί με τον Ημαθιώτη πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. ήταν και ο δικηγόρος Φώτης Καραβασίλης, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στην Ημαθία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο