Βέροια: Μαζεύουν υπογραφές για να διασφαλιστεί το αυτονόητο - Η ασφάλεια των παιδιών τους

Tην 24-9-2015 στη Βέροια και στο προαύλιο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου συγκεντρώθηκαν και εξέφρασαν την εντονότατη ανησυχία τους για την ασφάλεια των παιδιών τους με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε στο γειτονικό πρατήριο υγρών καυσίμων την περασμένη Πέμπτη 17-9-2015 κατά τις πρωινές ώρες.

« Μόνο από θαύμα και λόγω της ώρας την οποία σημειώθηκε η έκρηξη δεν υπήρξαν θύματα και τραυματίες. Δεν μπορούμε όμως καθημερινά να αφήνουμε τις ζωές των παιδιών μας να εξαρτώνται από θαύματα ! »

Οι γονείς δήλωσαν αποφασισμένοι να προσφύγουν σε κάθε αρμόδιο θεσμικό φορέα προκειμένω να ζητήσουν και να λάβουν όλες εκείνες τις εγγυήσεις που απαιτούνται ώστε τα παιδιά τους να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο τους χωρίς να διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο. Απευθυνόμενοι στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, στον κ. Δήμαρχο Βέροιας και στον κ. Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΖΗΤΟΥΝ να δρομολογηθούν ΑΜΕΣΑ οι προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται για να καταστεί το σχολείο των παιδιών τους ΑΣΦΑΛΕΣ.

Όλοι οι γονείς είμαστε έτοιμοι να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια των παιδιών μας με κάθε νόμιμο τρόπο, καταφεύγοντας εάν χρειαστεί ακόμη και στη δικαιοσύνη.

Το παρόν δελτίου τύπου θα κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς, στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του Ν. Ημαθίας, στην ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας καθώς και στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Βέροιας.

Γονείς & Κηδεμόνες του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο