Αναχωρεί για Λιβαδειά η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΠΟΥ

Στη Λιβαδειά ταξιδεύει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας όπου θα εντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσεις στις 17:00 στο κλειστό της Λιβαδειάς και διαιτητές ορίστικάν οι κ.κ Μάνος, Μαγκλογιάννης και Παπαφωτίο.

Ο Δημήτρης Γκίμας θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες, ενώ δήλωσε στο filipposbc.gr: 

"Ένα ακόμη δύσκολο παιχνιδι για μας στο μαραθώνιο της φετινής χρονιάς. Εχουμε απέναντι μας μια απο τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος η οποία σίγουρα ψάχνει για ένα καινούριο ξεκίνημα. Η δυσκολία του παιχνιδιού ειναι μεγάλη. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Είμαστε αουτσαϊντερ και θελουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος σε ένα παιχνιδι που στο επίπεδο μας η νίκη σημαίνει πολλα κι η ήττα τίποτε".

Υποστηρικτής της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ η ROMA PIZZA

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά καλωσορίζει στην παρέα των υποστηρικτών του τμήματος την ROMA PIZZA, που βρίσκεται ως γνωστόν στην οδό Μητροπόλεως 15 στο κέντρο της Βέροιας. Η πασίγνωστη αλυσίδα εστίασης και πιο συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες της στην πόλη μας έχουν υπάρξει χορηγοί της ομάδας μας και κατά το παρελθόν.

Για την φετεινή αγωνιστική σαιζόν, η ROMA PIZZA έχει αναλάβει την σίτιση των παικτών πριν την αναχώρησή τους για όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.  Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους ιδιοκτήτες της ROMA PIZZA για την σημαντική βοήθεια που μας παρέχουν και καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν εμπράκτως τις επιχειρήσεις που μας υποστηρίζουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο