Εκδρομή της ΕΑΑΣ Ημαθίας σε Κλεισούρα και Βουλιαράτες

Το Παράρτημα Ημαθίας της ΕΑΑΣ πραγματοποιεί διήμερο προσκύνημα στο Ύψωμα 731 στα στενά της Κλεισούρας και το Ελληνικό Στρατιωτικό  Νεκροταφείο στους Βουλιαράτες,  κατά την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» (27 & 28 Οκτ 2015). Η συμμετοχή είναι ανοικτή στο κοινό. 

Το πρόγραμμά διαμορφώθηκε ως εξής:
27 Οκτωβρίου: Αναχώρηση στις 07.00 από την Εληά, 10.30 στην Κακκαβιά, 11.30 στο ξενοδοχείο CAJUPI στο Αργυρόκαστρο. Γρήγορο γεύμα, μετάβαση στο Ελληνικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Κλεισούρας όπου θα καταθέσουμε στεφάνι, προσκύνημα στο θρυλικό Ύψωμα 731, στις 18.30 επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στις 19.00 στη Δερβιτσάνη για να παρακολουθήσουμε την εκεί σχολική γιορτή των Ελληνόπουλων, στο ίδιο μέρος δείπνο με μουσική, στη συνέχεια διανυκτέρευση στο Αργυρόκαστρο.

28 Οκτωβρίου: Πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση στις 08.30 προς Βουλιαράτες, όπου θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία, τη Δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την μαθητική παρέλαση, θα καταθέσουμε στεφάνι και θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή. Αν υπάρχει χρόνος (δύσκολο) θα επισκεφθούμε το Μουσείο στο Καλπάκι. Γεύμα-έκπληξη καθ’ οδόν και το απόγευμα στη Βέροια.

Το κόστος μεταφοράς και διαμονής στο ξενοδοχείο, είναι κατ’ άτομο 65€ σε δίκλινο δωμάτιο, σε μονόκλινο 80€, αμφότερα με πρωινό. Περιλαμβάνεται η αμοιβή Ελληνίδας ξεναγού από τη Β. Ήπειρο. Επιπλέον έξοδα, 7,50€ το άτομο για την ανάβαση στο ύψωμα 731 με οχήματα 4Χ4, για όσους το επιλέξουν, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει. 

Λεπτομέρειες του ταξιδιού στην ιστοσελίδα: http://eaasimathias.blogspot.gr/ και για τη ζωή του Ταξιάρχου Δημ. Κασλά στη σελίδα:  http://kaslas.blogspot.gr/

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το σπάνιο ταξίδι σε έναν εκτός συνόρων αιματοβαμμένο τόπο θυσίας Ελλήνων, στα Γραφεία του Παραρτήματος,  16ης Οκτωβρίου 1, στο 2ο όροφο, τηλέφωνο 23310-27463, από 11:00-13:00ω, καθημερινές. Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχών και την οικονομική τακτοποίηση μέχρι 20 Οκτ 2015. Θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο