Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε - Κάλεσμα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας

Πριν από 3 χρόνια ο Φίλιππος Βέροιας ξεκίνησε το ταξίδι στην κατηγορία της Α2 και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν και υπάρχουν  καταφέραμε για μια ακόμη φορά να δώσουμε το παρόν. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και πλέον μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε ώστε ο στόχος της παραμονής να γίνει πραγματικότητα.

Για αυτό το λόγο, δεν πρέπει να λείψει κανείς από τον αγώνα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου, όπου ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται στις 17.00 στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" τον Ηρακλή. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Φίλιππος χρειάζεται την παρουσία, το πάθος και τον ενθουσιασμό του φίλαθλου κόσμου.


ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.... ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ.... ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Posted by FILIPPOS BC on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015


Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας"

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τρεις:

(α) Των Ακαδημιών με κόστος 20 ευρώ και απευθύνεται στους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας του Φιλίππου.

(β) Το Silver Member με κόστος 40 ευρώ. Φέτος η κατηγορία απαρτίζεται από 16 ομάδες (αντί για 14) με αποτέλεσμα το κόστος κάθε παιχνιδιού με βάση τον μέσο όρο να είναι περίπου 2,5 ευρώ ανά παιχνίδι σε αντίθεση με το κόστος του αγώνα για κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο το οποίο υπολογίζεται από 5-7 ευρώ ανάλογα βέβαια με το παιχνίδι. Να τονίσω εδώ ότι η Α2 φέτος έχει γίνει ένα γαλαξίας ελληνικών αστέρων με παίκτες που παίζανε Α1 και φέτος αγωνίζονται στην Α2 δίνοντας αίγλη στην κατηγορία. Είναι μεγάλη τιμή ο Φίλιππος να αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα και ας μην το καταλαβαίνουμε

(γ) Το golden member με κόστος 100 ευρώ που αντιστοιχεί στις αριθμημένες θέσεις με τα καρεκλάκια που υπάρχουν στο γήπεδο.

Έλα κι ΕΣΥ... Ενωμένοι μπορούμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο