Επίσημη παρουσίαση ομάδας Μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ - Χορηγία μετακινήσεων για τα εκτός έδρας

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 19:30 σε χώρο του Cafe Bar Restaurant «Beluga» θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής! 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης της ομάδας, με την οποία θα ταξιδέψει στα παρκέ.
Καλούμε λοιπόν τα Μ.Μ.Ε. και τους φίλους του συλλόγου σε αυτήν την εκδήλωση.

ΜΕ ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ TRAVEL ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Σε συμφωνία με την εταιρεία ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ TRAVEL Bus Services για τις μετακινήσεις της ομάδας για την αγωνιστική σαιζόν 2015-16 έφτασε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας. Η εν λόγω εταιρεία, με τα άνετα και υπερσύγχρονα λεωφορεία της, θα μεταφέρει την ομάδα με συνέπεια και ασφάλεια στους εκτός έδρας αγώνες της. 

Μην ξεχνάμε ότι στα πλαίσια του φετινού μαραθωνίου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ο αριθμός των εκτός έδρας αγώνων της ομάδας μας είναι μεγάλος και ότι το κόστος αυτών των μετακινήσεων αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού της.

Η εταιρεία ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ TRAVEL Bus Services αναγορεύεται σε ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΟΡΗΓΟ της ομάδας, καθώς αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ 4 εκτός έδρας ταξίδια της.

Ενόψη του ότι η χορηγία αυτή αποτελεί πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρεία και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της Μπλιάτκα Αντώνιο για την σημαντική του συνδρομή στην φετεινή μας μεγάλη προσπάθεια.

Ευχόμαστε η πράξη του να βρει και άλλους μιμητές.

Συνέντευξη Δημήτρη Γκίμας σε ΣΕΠΚ  

Για τη συμμετοχή του Φίλιππου Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2: «Ο αγώνας κόντρα στον Ηρακλή και η νίκη είναι δικαίωση για μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να επιβιώσει η ομάδα, καθώς βρέθηκε ξεκρέμαστη διοικητικά μετά την αποχώρηση του προέδρου, Γιώργου Τραπεζανλίδη. Ευτυχώς, ο Ηλίας Λαζός πήρε την απόφαση να συνεχίσει την προσπάθεια με στόχο να βρεθούν τα απαιτούμενα ώστε να είναι οικονομικά βιώσιμη φέτος η χρονιά. Με πολλούς κόπους και με τη βοήθεια όλων μας το κατάφερε να δημιουργηθεί ένα ασφαλές οικονομικό πλαίσιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή το φετινό μπάτζετ είναι καλυμμένο κατά 90%. Το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε κόντρα στον Ηρακλή και η νίκη αποτελούν δικαίωση όλων αυτών των κόπων».

Για το ρόστερ της ομάδας και τους στόχους που υπάρχουν: «Το ρόστερ μας είναι ελλιπές, καθώς αποτελείται από έξι Άνδρες κι έξι Έφηβους. Έχουμε μια πολύ καλή προσθήκη του Ότοβιτς, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι από τους σταρ της Α2 κι αναζητούμε ακόμα έναν παίκτη ρακέτας. Κάναμε πολύ μικρή προετοιμασία μόλις τριών εβδομάδων και υπάρχουν πολλές δυσκολίες σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, όμως, το γεγονός ότι έχουμε μικρό ρόστερ κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία να βρουν οι παίκτες τους ρόλους τους. Είναι πιο δύσκολο όταν έχει δώδεκα παίκτες κι αλλιώς όταν έχεις μικρό ρόστερ. Όπως βλέπω ευτυχίσαμε και φέτος να έχουμε πολύ καλά παιδιά και χαρακτήρες, που είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Από εκεί και πέρα, τα κριτήρια που είχαμε ήταν ότι θέλαμε νεαρά και φιλόδοξα παιδιά, ώστε να βρουν μέσα από την ομάδα ένα σκαλοπάτι για να προχωρήσουν ψηλότερα. Με αυτό τον τρόπο κινηθήκαμε και θα κινηθούμε στο μέλλον, ελπίζοντας ότι μπορούμε κερδίσουμε την παραμονή μας στην Α2, η οποία θα ισούται με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα για εμάς».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2: «Αυτή η Α2, όπως την έβλεπα να σχηματίζεται, είναι σαν όνειρο. Εμείς κερδίσαμε την παραμονή μας αργά μέσω του ΑΣΕΑΔ κι όταν τελικά δικαιωθήκαμε έβλεπα την κατηγορία κι ήταν σαν ένα όνειρο να εκπληρώνεται γιατί ήθελα να μπορέσω να βρίσκομαι μία χρονιά σε τέτοια κατηγορία. Νομίζω θα πρέπει να πάμε δέκα χρόνια πίσω για να δούμε στην Α2 τέτοιο επίπεδο παικτών και τόσες πολλές φιλόδοξες ομάδες. Υπάρχουν 7-8 ομάδες που θέλουν να ανέβουν και οι υπόλοιπες αποτελούμε άλλο γκρουπ που θα παλέψει να παραμείνει σε αυτό το σκαλοπάτι. Νομίζω θα ζήσουμε την δυσκολότερη και ανταγωνιστικότερη Α2 των τελευταίων ετών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο