Φιλοξενία και ξενάγηση ανώτερων Ευρωπαίων δικαστικών στη Βέροια

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του, Δημητρίου Ζυγουλιάνου, δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 10-10-2015, Ανώτερους Διοικητικούς Δικαστές από μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα γραφεία του,  εντός του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας. 

Οι Ευρωπαίοι Διοικητικοί Δικαστές αφού ξεναγήθηκαν στο κτίριο από την Δικηγόρο Καλλιόπη Αυγέρου, εντυπωσιάστηκαν από τους χώρους του Δικαστηρίου Βέροιας και από την άρτια οργανωτική δομή του.
Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του μέλους του Δ.Σ. Δικηγόρου Ντίνου Βλαχόπουλου, ξεναγήθηκαν εντός της πόλης, επισκέφθηκαν το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, τη περιοχή της Μπαρμπούτας και την Εβραϊκή Συναγωγή. 
Τέλος,  ο Σύλλογος τους επιφύλασσε μία έκπληξη, καθώς ο Δικηγόρος Δημήτριος Μπατζιάκας με την Μουσική κομπανία του, τους διασκέδασε,  κατά τη διάρκεια επισήμου γεύματος που δόθηκε σε εξοχική Ταβέρνα της Βέροιας, με συρτάκι και παραδοσιακή Ελληνική Μουσική. Ο Έλληνας Προϊστάμενος των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, Ηλίας Κοντοζαμάνης και άλλοι συνάδερφοι Διοικητικοί Δικαστές,  ενθουσιάστηκαν από τη φιλοξενία.
Σημειωτέον, ότι ανάμεσα στους εκλεκτούς  Ευρωπαίους Νομικούς συμπεριλαμβάνονταν η Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αυστρίας ELISABETH NUSSBAUMER και ο Πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ιταλίας, ο οποίος μαζί με άλλους Ιταλούς Δικαστές ξεναγήθηκε στα ιταλικά από τον ιταλομαθή Δικηγόρο Αντώνιο Μπιδέρη. Αργά το απόγευμα, οι αντιπροσωπείες από Φιλανδία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ιταλία, Κροατία, Σουηδία κ.α.  αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε  το Δ.Σ. του  Δικηγορικού Συλλόγου με τον Αντιπρόεδρο Φώτη Καραβασίλη, τα μέλη Νικόλαο Λιάπη, Μιχάλη Χασιώτη, καθώς και με τη συμμετοχή νέων δικηγόρων που συνέδραμαν στην συνολική  διοργάνωση της υποδοχής των ξένων φιλοξενουμένων, όπως οι κυρίες Πατσίκα και Πελετίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο