Η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε γιορτές 2ου Γυμνασίου και ΤΕΕ Ειδ. Αγωγής Βέροιας

Με την ανάγνωση ενός ιδιαίτερου γράμματος ξεκίνησε η γιορτή για την επέτειο  της της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κας Μαυρίδου Αναστασίας στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας, «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ», την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, η κα Μαυρίδου  χαιρέτισε μαθητές, γονείς και το σύλλογο των διδασκόντων με την ανάγνωση του γράμματος, που αποστολέας του  ήταν η μητέρα της,κα Σμαραγδά Άννα, η οποία μαθήτρια του δημοτικού τότε αφηγούνταν τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου 1940 όπως η ίδια τα βίωσε και τους το αφιέρωσε για ιστορική παρακαταθήκη.

Η κα Μαυρίδου απένειμε τα αριστεία προόδου στους αριστεύσαντες μαθητές  και παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου. 

Στη συνέχεια, η  Διευθύντρια παρευρέθηκε και στην πρώτη γιορτή που διοργάνωσε το νεοιδρυθέν ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α’ βαθμίδας.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας καθώς αυτή η μικρή εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα και τρανεύει μέσα από την προσπάθεια και την ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών, των γονέων και φυσικά των εκπαιδευτικών» είπε η κα Μαυρίδου και τόνισε για άλλη μία φορα τη σπουδαιότητα λειτουργίας του συγκεκριμένου σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η Προϊσταμένη του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας, κα Αναγνώστου, η πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Γαϊτάνου και φυσικά οι γονείς των μαθητών.   

Η Διευθύντρια του σχολείου, κα Ασλανίδου Άννα ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια  για την  άριστη συνεργασία αλλά και τη συνεχή υποστήριξή της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο