Υπό βροχή και μόνο στρατιωτική η παρέλαση της Βέροιας (φώτο - βίντεο)

Υπό βροχή και μόνο με τμήματα της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, διεξήχθη η παρέλαση στη Βέροια, για την 103η Επέτειο της Απελευθέρωσής της, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημάρχου Βέροιας, λόγω της βροχής.

Νωρίτερα, τελέστηκε Δοξολογία στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας και στη συνέχεια, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλ. Ωρολογίου, καθώς και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, από την εκπαιδευτικό του 4ου Γυμνασίου Βέροιας, Αικατερίνη Σιαμπάνη.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, ενώ παρέστη και κατέθεσε στεφάνι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Βουλής και μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης, ο Δήμαρχος Βέροιας, ο οποίος είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, παρέθεσε κέρασμα στις αρχές και τους προσκεκλημένους, στο Δημαρχείο της πόλης.

Βίντεο την Επιμνημόσυνη Δέηση - Κατάθεση Στεφάνων - Πανηγυρικό:Βίντεο την Παρέλαση - Δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου - Προσφώνηση Δημάρχου:Βίντεο από δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:


Ρεπορτάζ - φώτο: Νίκος Βουδούρης

Αργότερα, βίντεο από το Ηρώο, την παρέλαση και εντός του Δημαρχείου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο