Νέος χορηγός στο τμήμα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας

ΔΤ: Και η παρέα συνεχίζει να μεγαλώνει... H διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης Φιλίππου Βέροιας με χαρά ανακοινώνει ότι και η εταιρεία NOVACERT ΕΠΕ προστέθηκε στην λίστα χορηγών του τμήματος με τον τίτλο του ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ.  Η συνεργασία επισφραγίστηκε χτες και το logo της εταιρείας θα κοσμεί το δάπεδο του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.  

Η ΝΟVACERT αποτελεί μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων  του αγροδιατροφικού τομεα στην Ελλάδα. Η έδρα της εταιρείας ειναι ατην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και μέσω του Πανελλαδικού της δικτύου προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και πρωτοποριακές υπηρεσίες μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, που διαρκώς προσδίδουν προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον αγροπεριβαλλοντικό τομέα και τον κλάδο των τροφίμων της χώρας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εν λόγω εταιρεία για την στήριξή της και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους, στο όραμα και στο πλάνο της ομάδας μας και ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο