Συμβάσεις για βελτίωση αρδευτικών δικτύων και αντλιοστασίων σε Μακεδονίδα και Βεργίνα

Τις συμβάσεις προμήθειας του έργου «Βελτίωση και εξυχρονισμός αρδευτικών δικτύων, αντλιοστασίων ΔΕ Μακεδονίδος και Βεργίνας(ΥΠΟΕΡΓΑ 1 & 2)» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΕΤΡΟΥ : 321, ΔΡΑΣΗ : ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ: ΜΙΚΡΑ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015.  

Η προμήθεια περιλαμβάνει την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των αντλιοστασίων άρδευσης, των Δημοτικών Ενοτήτων Μακεδονίδος και Βεργίνας, οδηγεί στην  προσπάθεια μείωσης των ηλεκτρικών και μηχανικών βλαβών  των εγκαταστάσεων και κατά συνέπεια στην συνεχιζόμενη άρδευση των ευπαθών αγροτικών προϊόντων που καλλιεργούνται στην περιοχή, όπως κηπευτικά και δέντρα. 

Συγκεκριμένα θα γίνει αντικατάσταση επτά (7) αντλητικών συγκροτημάτων για το υποέργο 1, δύο (2) κυψελών μέσης τάσης και τοποθέτηση έξι (6) ηλεκτρονικών διατάξεων για τον έλεγχο και προγραμματισμό των κινητήρων των αντλιών, για το υποέργο 2.  

Ανάδοχος του υποέργου 1 ανακηρύχτηκε η επιχείρηση “ΤΟΜΟΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Ο.Ε” και το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 181.699,30€ με τον ΦΠΑ. Ανάδοχος του υποέργου 2 ανακηρύχτηκε η επιχείρηση “ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΝΙΚΟΣ Α.Ε” και το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 64329,00€ με τον ΦΠΑ. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο