Συνάντηση εργασίας Αντιδημαρχίας Τουρισμού Βέροιας με Ξενοδόχους της περιοχής

Συνάντηση με Ξενοδόχους της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησε η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δ. Βέροιας, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, με σκοπό την ενημέρωση των ξενοδόχων για το σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες του δήμου στο πεδίο του τουρισμού καθώς και την προοπτική συνεργασίας για την προώθηση και αναβάθμιση του τοπικού τουριστικού προϊόντος. 

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Βασίλη Λυκοστράτη, με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από την πλευρά των ξενοδόχων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού ενημέρωσε αναλυτικά τους παρευρισκόμενους για τις έως τώρα δράσεις οργάνωσης και προβολής του τουριστικού προϊόντος από τη μεριά του Δήμου Βέροιας καθώς αλλά και για όσες δράσεις και πρωτοβουλίες αναμένονται να λάβουν χώρα μεσοπρόθεσμα. 

Μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στα προβλήματα και τις ελλείψεις που καταγράφονται στο κομμάτι των υποδομών με την παράλληλη παρουσίαση προτάσεων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους στην κατεύθυνση αναβάθμισης της εικόνας της περιοχής. 

Επιπλέον, οι επιχειρηματίες πρότειναν λύσεις και ιδέες γύρω από ζητήματα προβολής και προώθησης του τοπικού τουριστικού προϊόντος, σημεία που μπορεί να υπάρξει, όπως όλοι συμφώνησαν, στενή συνεργασία με το δήμο για μια συντονισμένη προσπάθεια ανάδειξης των πλεονεκτημάτων της περιοχής. 

Τέλος, οι ξενοδόχοι εξέφρασαν της πρόθεσή τους για συστηματικότερη συνεργασία τόσο με την Αντιδημαρχία Τουρισμού όσο και μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο