Το πρόγραμμα εορτασμού 2015 της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στην έδρα της Π.Ε Ημαθίας, στη Βέροια, έχουν ως εξής:

Δευτέρα 26- 10 – 2015

Γενικός σημαιοστολισμός όλων των καταστημάτων δημοσίων, δημοτικών, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και σπιτιών από της 8ης πρωινής της 26ης Οκτωβρίου 2015 μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2015.

Τρίτη  27 - 10 - 2015

Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2015.

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου, ΝΠΔΔ κ.λ.π.

Ώρα 16.30΄ Προσκύνημα των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων, προσκόπων και οδηγών στο Ηρώον της πόλης στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου), με επικεφαλής τους καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους, όπου θα παραταχθεί και η Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας.

Tετάρτη 28 - 10 - 2015

Ώρα 07.30΄: Θα σημάνουν  χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών του Δήμου Βέροιας

Ώρα 08.00΄: Επίσημη Έπαρση της Σημαίας

Ώρα 10.00΄: Παράταξη στρατιωτικού αγήματος, καθώς και αντιπροσωπειών σχολείων, προσκόπων και οδηγών στο χώρο προ του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου.

Ώρα 10.20΄: Πέρας προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Λαού και των προσκαλουμένων στην εκδήλωση.

Ώρα 10.25΄: Πέρας προσέλευσης των επισήμων

Ώρα 10.30΄: Τέλεση επίσημης δοξολογίας με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, μέσα στον Ιερό Ναό, Ώρα 

11.30΄: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον της πόλης στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου) και κατάθεση στεφάνων.

Σιγή ενός λεπτού - Εθνικός Ύμνος

Ώρα 12.00΄: Παρέλαση προ των Επισήμων και του Λαού, των Αναπήρων Πολέμου, μαθητών και μαθητριών των Σχολείων, προσκόπων, οδηγών κ.λ.π. με τις σημαίες τους, τροχοφόρων της Ελληνικής Αστυνομίας και τμημάτων Στρατού.

Αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης, στο κτήριο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, θα παρατεθεί δεξίωση εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας .

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Π.Ε. Ημαθίας και τα των τελετών αποφασίζονται από τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο