ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ VS ΒΕΡΟΙΑ: Κρητικοί και Μακεδόνες πήρανε τον... άσσο!

Με τον 1 πόντο της ισοπαλίας έφυγε, για 2η συνεχόμενη φορά, η ΒΕΡΟΙΑ, παρά το γκολ της "Βασίλισσας" από τον Ναζλίδη στο 16' που ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, η οποία ταξίδεψε στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ, την Κυριακή (29/11).

Το γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε από νωρίς σε θέση ισχύος έψαξε ο Πλατανιάς στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βέροια. Ο Μιλούνοβιτς απείλησε τόσο στο 6', όσο και στο 10' όμως είδε τις ενέργειές του να καταλήγουν δίπλα από τα δοκάρια του Λόπεθ. Η Βέροια απάντησε στις ευκαιρίες στο 16' με το σουτ του Άρτσε να αναγκάζει τον Σωτηρίου σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Τα άσχημα για την ομάδα του Παράσχου ξεκίνησαν λίγο μετά το ημίωρο. Αρχικά ο τερματοφύλακας Σωτηρίου συγκρούστηκε με τον αμυντικό του, Μπανανά και ζήτησε αλλαγή. Λίγο αργότερα, ο Γκνιάτιτς σε σύγκρουση που είχε με τον Κουλιμπαλί τραυματίστηκε σοβαρά και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με δάκρυα στα μάτια και απίστευτους πόντους. Λίγα λεπτά αργότερα όμως ο παίκτης ζήτησε να ξαναμπεί στο ματς! Η επιστροφή του κράτησε μόλις δύο λεπτά αφού όπως ήταν λογικό δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει κι έτσι αποχώρησε.

Οι ατυχίες δεν σταμάτησαν εκεί για τον Πλατανιά. Στο 65ο λεπτό, ο νεαρός επιθετικός της ομάδας, Γιακουμάκης, γύρισε το γόνατό του αναγκάζοντας τον Παράσχο να προχωρήσει σε τρίτη αναγκαστική αλλαγή. Σαφώς επηρεασμένοι από τις αλλαγές, οι γηπεδούχοι έχασαν έναν μέρος της ορμής τους και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ωστόσο στο 75' άγγιξαν το 1-0, όταν ο Ανγκούλο έπιασε την κεφαλιά εντός περιοχής και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λόπες. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Κοκκαλάς κράτησε όρθιους τους Κρητικούς πραγματοποιώντας μια απίστευτη επέμβαση σε κεφαλιά του Κόλα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Πλατανιά να χάνει όχι μόνο την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά και τρεις σημαντικούς παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς: Σωτηρίου (45+1' Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45+4' Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (67' Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο

Βέροια: Λόπες, Μαλόν, Όστοϊτς, Ετζενγκέλε, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (90+1' Μαραγκός), Ναζλίδης (72' Κόλα), Αμπντούν (62' Μερεμπασβίλι), Γιουσούφ.

contra.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο