Δεν θα λειτουργήσει φέτος το "Δάσος των Χριστουγέννων" στη Βέροια - Που θα πάει

Εκτός Δήμου Βέροιας θα διοργανωθεί φέτος το "Δάσος των Χριστουγέννων", το οποίο τις δύο προηγούμενες χρονιές λειτούργησε στο άλσος πλησίον του φράγματος Αλιάκμονα, έξω από την Αγ. Βαρβάρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών επιχειρηματιών, στη σελίδα τους στο facebook, το "Δάσος" μετονομάστηκε σε "Χριστούγεννα στον Κοπανό" και. όπως είναι προφανές από το όνομα, θα διεξαχθεί στον Κοπανό Δ. Νάουσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, έγιναν διερευνητικές ενέργειες για λειτουργία του "Δάσους" εντός της Βέροιας, καθώς και σε ιδιωτικό χώρο στο Μακροχώρι, ωστόσο, στη μεν πρώτη περίπτωση διαπιστώθηκε πως δεν μπορούσε να δοθεί άδεια για εγκατάσταση παιχνιδιών, ενώ στην δεύτερη περίπτωση (στο Μακροχώρι), ο χώρος δεν ήταν αρκετός για τους διοργανωτές.

Τελικά, αποφασίστηκε, όπως όλα δείχνουν, να λειτουργήσει κάτι παρεμφερές με το "Δάσος των Χριστουγέννων" στην πλατεία του Κοπανού Ναούσης.

Αν κάποιος αναρωτηθεί γιατί δεν μπορούσε να δοθεί άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας παιχνιδιών (συγκρουόμενα, τρενάκια κλπ) από την παρούσα Δημοτική Αρχή της Βέροιας, ενώ δόθηκαν άδειες παρόμοιες στους ίδιους χώρους στο παρελθόν στη Βέροια ή σε ίδιους χώρους σε άλλες γειτονικές πόλεις, απάντηση δεν έχουμε.

Πάντως, άδεια εγκατάστασης δεν ήταν νόμιμο να δοθεί για τις πλατείες της πόλης, όπως μας ενημέρωσαν αρμόδια χείλη του Δήμου Βέροιας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο