Δηλώσεις για νέα αμπέλια από 15/11 έως 15/12

Από την Δ/νση  Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ημαθίας ανακοινώνεται ότι: Σύμφωνα με το υπ΄αρ. 5092/119961/04-11-2015 έγγραφο του ΥΠ.Α.Α.Τ.  οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να φυτεύσουν αμπέλι με οινοποιήσιμες ποικιλίες μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις ενδιαφέροντος  την χρονική περίοδο από 15 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2015  οι οποίες θα περιέχουν τα ελάχιστα στοιχεία: 

i) της αιτούμενης έκτασης ii) της περιοχής καθώς  και iii) αν είναι  ιδιόκτητη ή ενοικιαζόμενη η αιτούμενη έκταση  που προορίζεται για φύτευση.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις ενδιαφέροντος δεν αποτελούν αιτήσεις για χορήγηση άδειας φύτευσης καθώς η διαδικασία σύμφωνα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και προτεραιότητας που θα αποφασιστούν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από 1ης Μαρτίου 2016.
Θα πρέπει επίσης να  σας ενημερώσουμε  ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι άδειες φύτευσης που θα χορηγούνται από το 2016 και μετά δεν θα ενισχύονται οικονομικά μέσω του προγράμματος αναδιάρθρωσης (για τις άδειες φύτευσης  θα ενισχύεται μόνο η δράση της υποστύλωσης) 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ημαθίας ,Μητροπόλεως 44, 3ος  όροφος γραφείο 9 και στο τηλ. 2331350148 (κ. Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο  Αναπληρωτής Προϊστάμενος   Δ/νσης  Αγρ. Οικ. & Κτηνιατρικής
Β.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο