Ο Δήμαρχος Βέροιας μίλησε στην TV 100 για ανάπλαση, Μουσικό σχολείο και Τελωνείο (βίντεο)

Σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων για την πόλη της Βέροιας και την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας (και όχι μόνο), αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/11) ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, μιλώντας στην εκπομπή "Πέριξ" της TV 100, με την δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε:

Στην αστική ανάπλαση της Βέροιας, που αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται ουσιαστικά και τυπικά, σημειώνοντας τα θετικά, αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν. Όπως είπε, η απόφαση της δημοτικής αρχής το 2010 (όταν δεν ήταν αιρετός) είχε θέσει ως προτεραιότητα τους πεζούς και, αναπόφευκτα, αυτό επηρέασε τα οχήματα.

Στο θέμα της στέγασης του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στις εγκαταστάσεις του πρώην Πανεπιστημίου, στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, όπως ο ίδιος πρότεινε, καθώς και στα προβλήματα που καλείται ο Δήμος να επιλύσει προς αυτή την κατεύθυνση (μάλιστα το TV 100 έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ, φιλοξενώντας δηλώσεις καθηγητών, μαθητών και γονέων)

Τέλος, στο θέμα της μετεγκατάστασης του Τελωνείου Βέροιας (και όποιων άλλων Τελωνείων - εάν και εφόσον - συγχωνευθούν με αυτό), στις εγκαταστάσεις της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε., στην Κουλούρα Ημαθίας, ακριβώς δίπλα στην Εγνατία Οδό. Όπως είπε, είναι σε διαδικασία έγγραφης δέσμευσης από πλευράς Αυτοδιοίκησης και ιδιωτών για την χρηματοδότηση των εργασιών αποκατάστασης στον χώρο της Αγοράς της Κουλούρας, ώστε να λάβουν στη συνέχεια έγγραφη δέσμευση του Υπουργείου Οικονομικών, για να προχωρήσει η διαδικασία.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δήμαρχος Βέροιας στη συνάδελφο Βιβή Ανδρίτσου και τις ειδήσεις που έβγαλε η συνέντευξη, κυρίως στα δύο τελευταία θέματα (Μουσικό Σχολείο και Τελωνείο):



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο