Πάγωσε ο πλανήτης από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι - Καμία πληροφορία για Ημαθιώτες στο σημείο

Παγκόσμια αναστάτωση και "πάγωμα" προκάλεσε η χθεσινοβραδινή πολλαπλή επίθεση στο Παρίσι, όπου βρήκαν θάνατο πάνω από 120 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 300, το 1/3 των οποίων είναι πολύ σοβαρά, σύμφωνα με το BBC.

Σήμερα το απόγευμα έγινε γνωστό από τον αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη πως ένας από τους πιο μεγάλους φόβους, επιβεβαιώθηκε. Ένας, τουλάχιστον. από τους νεκρούς δράστες (όπως όλα δείχνουν) του πολύνεκρου μακελειού, είχε διέλθει από την Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου (με πρώτο σταθμό την Λέρο) και μέσω Ειδομένης, κατευθύνθηκε στη Γαλλία. Όπως τόνισε ο Νίκος Τόσκας, γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης μέσω των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, για να διαπιστωθεί αν όντως ο νεκρός που έφερε το διαβατήριο που σφραγίστηκε ηλεκτρονικά στη Λέρο είναι όντως το πρόσωπο που διήλθε από την Ελλάδα.

Στην Γαλλία έχει κηρυχθεί από χθες το βράδυ στρατιωτικός νόμος, ενώ και στην Ελλάδα τα Σώματα Ασφαλείας και ο Στρατός έχουν τεθεί σε επιφυλακή. 

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το θέμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και εκατοντάδες Ημαθιώτες από χθες το βράδυ σχολιάζουν τα τεκταινόμενα, με τον φόβο ότι η "11η Σεπτεμβρίου της Γαλλίας" δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη και την χώρα μας.

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρχαν Ημαθιώτες στην γαλλική πρωτεύουσα εκείνη την στιγμή, πάντως σε καμία περίπτωση δεν έχουν αναφερθεί θύματα από την Ελλάδα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο