Πως μπορείτε να αλλάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας;

Μία καινούργια κουζίνα είναι μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές μέσα στο σπίτι. Ο χώρος της κουζίνας, αν και είναι συνδεδεμένος κυρίως με το γυναικείο φύλο, πλέον μπορεί να γίνει το δωμάτιο όλης της οικογένειας. 

Κάντε την κουζίνα σας την καρδιά του σπιτιού σας, με την βοήθεια της Centro Kitchen!

Ντουλάπια κουζίνας, πάγκοι, καρέκλες, έπιπλα κουζίνας, αξεσουάρ και πολλές άλλες προτάσεις, συνθέτουν ένα δωμάτιο, το οποίο μπορεί να χαρίσει μεράκι και κίνητρο για ασχολία μέσα σε αυτόν τον χώρο. 

Η Centro παρουσιάζει μέσα στην μεγάλη ποικιλία της διαχρονικά κομμάτια, ιδιαίτερα και vintage καθώς και πολλές ολοκληρωμένες προτάσεις για τον χώρο. 

Χωρίς να εμμένει σε τίποτα το κοινότυπο, το εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να συνθέσει αυτό που έχει ζητηθεί από τον πελάτη και να το μεταφέρει στον χώρο του, διαμορφώνοντας έναν από τους πιο αισθητικούς και στυλάτους χώρους μέσα στο σπίτι. 

Μερικά από τα πιο σύγχρονα σχέδια σε ντουλάπια κουζίνας που αλλάζουν τον χώρο σας:
Στην σύνθεση cuka wood, τα ντουλάπια κουζίνας δεν έχουν πόμολα και είναι εντελώς αφαιρετικά. Πρόκειται για μία σύνθεση που επιτρέπει επιπλέον παρεμβάσεις από εσάς και προτείνεται για χώρους ενιαίους με σαλόνι. 
Στην σύνθεση opera, υπάρχει ένα rustic  στοιχείο, το οποίο διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο για τον χώρο σας. Προσφέρει διαχρονικότητα και καλλιεργεί μία αισθητική που ταιριάζει με το σύγχρονο εναλλακτικό.
Πολύ ιδιαίτερες είναι και οι κουζίνες που λειτουργούν σαν ενιαίος χώρος με πάσο, διαθέτοντας πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι επιτρέπουν την φύλαξη αντικειμένων, εξοικονομώντας χώρο στο πολύτιμο αυτό δωμάτιο. 

Δείτε περισσότερα σχέδια  σε έπιπλα κουζίνας και ολοκληρωμένες κουζίνες στο centrokitchen.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο