Το έθιμο του ανάμματος των Κέδρων στην ορεινή Φυτειά Ημαθίας θα αναβιώσει και φέτος τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 23/12 προς Πέμπτη 24/12, στην πλατεία του χωριού.
Υπό τον ήχου ζουρνάδων και νταουλιών, με το τοπικό κρασί και τσίπουρο να ρέει άφθονο και τα τοπικά νηστίσιμα εδέσματα να συμπληρώνουν το σκηνικό, εκατοντάδες κόσμου, Φυτειώτες και μη, αναμένεται και φέτος να ανέβουν στο ορεινό χωριό του Βερμίου, για να... ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να... υποδεχθούν το Θείο Βρέφος.
(οι φωτογραφίες είναι από την αναβίωση του εθίμου το 2014)Υπό τον ήχου ζουρνάδων και νταουλιών, με το τοπικό κρασί και τσίπουρο να ρέει άφθονο και τα τοπικά νηστίσιμα εδέσματα να συμπληρώνουν το σκηνικό, εκατοντάδες κόσμου, Φυτειώτες και μη, αναμένεται και φέτος να ανέβουν στο ορεινό χωριό του Βερμίου, για να... ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να... υποδεχθούν το Θείο Βρέφος.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!





















0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)