Συζήτηση για αφαίρεση αδειών από καταστήματα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας (25/1)

Συζήτηση για την χορήγηση, αλλά και την αφαίρεση αδειών (ίδρυσης - λειτουργίας, μουσικών οργάνων) σε καταστήματα του Δήμου Βέροιας, θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας, την ερχόμενη Δευτέρα (25//1), στις 2 το μεσημέρι.

Αναλυτικά τα θέματα έχουν ως εξής:


Θέμα
1ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στον Χρήστο Τοπαλίδη του Ματθαίου, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Βεργίνας της  Δ.Ε. Βεργίνας.
Θέμα
2ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Ανδρέα Σαχπατζίδη του Στυλιανού, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, με την επωνυμία «LEVEL» στην οδό Αριστοτέλους 56, στο Μακροχώρι.  
Θέμα
3ο
Οριστική αφαίρεση ή μη αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας «Βλαντής Αλ. – Μαρμαράς Φ. – Παλουκίδης Κ. Ο.Ε.» με την επωνυμία (“POETRY”), επί της οδού Πρ. Ηλία 11 Βέροια.
Θέμα
4ο
Ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας «ΕΥΜ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ – ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Ο.Ε.» , με την επωνυμία «ΑΓΟΡΑ», επί της οδού Κάππου 6 & Ιπποκράτους Βέροια.
Θέμα
5ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Δουλγερίδη Λάζαρου του Παναγιώτη, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, με την επωνυμία ¨ΝΟΤΑ – ΝΟΤΕ¨ στην οδό Ανοίξεως 100, στην Βέροια.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο