Στον τελικό του EDESSA XMAS CUP οι Παμπαίδες Α του Φιλίππου στο Χάντμπολ

Πέφτει αύριο η αυλαία του πετυχημένου τουρνουά XMAS CUP στην Έδεσσα. Οι αγώνες του τουρνουά που ξεκίνησαν την Κυριακή τελειώνουν αύριο και βρίσκουν τους Παμπαίδες Α του Φιλίππου αήττητους. 

Με ένα σερί 3 νικών σε ισάριθμους αγώνες κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και αφού πέρασαν και το εμπόδιο του χιαστί αγώνα παίζοντας με τον δεύτερο του άλλου ομίλου (Αερωπό Έδεσσας 27-22) θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 13:30 την Προσοτσάνη στον τελικό, την οποία κέρδισαν χθες 30-21 σε παιχνίδι του ομίλου τους.

Αξίζει να σημειωθεί το ανεβασμένο επίπεδο και η δυναμικότητα των ομάδων αφού συμμετέχουν 8 από τους 18 παίκτες της νεοσύστατης Εθνικής Παμπαίδων.

Στον άλλο όμιλο πρώτα βγήκαν τα Βριλλήσια που ήταν και αυτά αήττητα. Στο χιαστί παιχνίδι όμως ηττήθηκαν από την Προσοτσάνη.

Νωρίτερα αύριο στις 9 το πρωί οι παίχτες του Φιλίππου 2 θα αντιμετωπίσουν τον Αερωπό 2 για τις  θέσεις 7-8.

Οι αναμνήσεις της πρωτελευταίας θέσης στην τελική φάση το 2014 στην Έδεσσα, τότε που  οι Παμπαίδες του Φιλίππου ήταν Μίνι αποτελούν παρελθόν για τα παιδιά του Φιλίππου που θέλουν αύριο να δείξουν τις δυνατότητές τους σε ένα τελικό τουρνουά, συνεχίζοντας την ανοδική τους τροχιά (πέμπτη θέση στην τελική φάση στην Πάτρα).

Τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμη δηλώνει ο προπονητής των παιδιών Ντέλας Αποστόλης που ανεβάζει τους ρυθμούς δουλειάς από την επόμενη εβδομάδα προσθέτοντας και τέταρτη τακτική προπόνηση στην ομάδα εκτός των παιχνιδιών και των συμμετοχών σε τουρνουά.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Βριλλητός και για την τελική φάση το καλοκαίρι. Θα δουλέψουμε, θα πειραματιστούμε, θα δοκιμάσουμε σχήματα και τακτικές. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, μόνο τον κακό μας εαυτό.

Αισιόδοξα μηνύματα αφήνουν και τα παιδιά του Φιλίππου 2 που κέρδισαν το ζεστό χειροκρότητα στο τουρνουά από όλους όσους τους είδαν. Παιδιά που τώρα ξεκίνησαν το άθλημα τα περισσότερα δουλεύοντας με υπομονή και ακούγοντας τις οδηγίες του Κώστα Δελληγιάνη  δείχνουν εξέλιξη και πρόοδο. 

Οι δύο τεχνικοί με τη συνεργασία τους βάζουν τη βάση για το χτίσιμο των αυριανών Παίδων του Φιλίππου στηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανάπττυξη στην ομάδα του Φίλίππου.

Κάλεσμα λοιπόν των Παμπαίδων σε όλους του φίλους της ομάδας του Φιλίππου να έρθουν αύριο στην Έδεσσα για να τους στηρίξουν στον αγώνα τους.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο