Αυτός είναι ο ιερέας - γιατρός που ξυλοκοπήθηκε από ψυχασθενή (φώτο)

Φωτογραφίες με τον τραυματισμένο, από επίθεση ασθενή με ψυχολογικά προβλήματα, ιερομόναχο - γιατρό π. Αιμιλιανό, που κάνει την ειδικότητά του στο Νοσοκομείο Βέροιας, ανέβασε ο πνευματικός του πατέρας και ηγούμενος της Μονής Τιμίου Προδρόμου - Σκήτη Βέροιας, Αρχιμ. Πορφύριος Μπατσαράς.

Όπως γράφει ο Ηγούμενος Αρχιμ. Πορφύριος "ανεβάζουμε φωτογραφίες του πατρός Αιμιλιανού, ειδικευόμενου γιατρού, γενικής ιατρικής, που σε ώρα εφημερίας, δέχθηκε επίθεση από ψυχικά ασθενή νοσηλευόμενο.
Είναι εμφανείς οι μώλωπες, ο νάρθηκας στην μύτη και το κολλάρο γιά τον αυχένα, που προς στιγμήν αφαιρέθηκε, γιά λίγη χαλάρωση. Ας ευχηθούμε να είναι περαστικά".

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εις βάρος του ιερομόναχου - γιατρού επίθεση, δεκάδες κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί περαστικά, ενώ αναδείχθηκε με περίτρανο τρόπο η απαράδεκτη κατάσταση της μη φύλαξης του Νοσοκομείου Βέροιας.

Τα ερωτήματα, πολλά... Ποιος ευθύνεται που το νοσοκομείο είναι "ξέφραγο αμπέλι"; Πόσο κονδύλια "εξοικονομούνται" και που πάνε, τελικά, τα χρήματα αυτά; Τον καιρό που υπήρχαν τα σχετικά κονδύλια, που πήγαιναν; 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο