Αποσύρθηκαν οι αγρότες από τον κόμβο Νησελίου - Σταδιακή υποχώρηση όλων των μπλόκων

"Τίτλοι τέλους" μπήκαν στο μπλόκο Νησελίου, που για ένα μήνα κρατούσε κλειστή την Εγνατία Οδό, ρεύμα προς Βέροια. 

Με ανακοίνωσή τους ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας και η Συντονιστική επιτροπή αγώνα Μπλόκου Νησελίου αναφέρουν τα εξής:

Οι αγρότες του μπλόκου στο κόμβο Νησελίου σήμερα 27 Φεβρουάριου και απο τις 12:00 το μεσημέρι απέσυραν τα αγροτικά τους μηχανήματα απο το οδόστρωμα επί της Εγνατίας οδού στο κομμάτι που ειχαν καταλάβει απο 1 Φεβρουαριου.

Αυτό δε σημαίνει οτι εγκατέλειψαν τον αγώνα τους ενάντια στο φορολογικό και ασφαλιστικο νομοσχεδιο που τους οδηγεί στην εξαφάνιση.

Οι αγροτες του Δημου Αλεξάνδρειας δε ψαξαν ηρωικες εξόδους προσπαθώντας να κερδίσουν εντυπώσεις αντιθετα συνεχιζουν να εκφράζουν την εναντιωση τους στους επικινδυνους χειρισμούς της κυβερνησης η οποια προκειμενου να διασφαλίσει τα αποθέματικα των ασφαλιστικων ταμειων βάζει σε κίνδυνο τη πρωτογενή παραγωγή εθνικού πλούτου.

Ευχαριστουν όλους όσους βοήθησαν με τις προσφορές τους στον αγώνα και οι οποίοι θα αναφερθουν ονομαστικα σε επομενη ανακοίνωση, περισσότερο ομως ευχαριστουν τους απλούς πολίτες που έδειξαν κατανόηση σε αυτη τη μορφή απεργίας, ζητώντας να συνεχίσουν να δείχνουν την ιδια κατανόηση και στις υπολοιπες μορφές απεργιακων κινητοποιησεων.
Συνεχίζουν να καλουν τους υπόλοιπους κλάδους σε κοινές δράσεις.

Αυτή η μάχη δεν έχει προηγούμενο, ειναι μάχη επιβίωσης, κανείς απο εμας δε μπορεί να δεχτεί οτι η φετινή καλλιεργητική περίοδος θα είναι η τελευταία, οσοι σχεδιάζουν κατι τέτοιο πρεπει να το ξανασκεφτουν.

Εμείς δε κάνουμε βήμα πίσω.

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργων Δημου Αλεξανδρειας
Συντονιστική επιτροπή αγώνα Μπλόκου Νησελιου

Εν τω μεταξύ, σχεδόν όλα τα μπλόκα, πανελλαδικά, έχουν αρχίσει από το πρωί να διαλύονται, άλλοι με ικανοποίηση και άλλοι απλά έχοντας την... ηθική δικαίωση.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο