Ο Γ. Αρβανιτίδης για Καρυπίδη - Μαρινόπουλο και σενάρια επιστροφής σε ΠΑΕ Βέροια

Ο πάλαι ποτέ μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και συνιδιοκτήτης του Ομίλου ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Γιώργος Αρβανιτίδης, κοινοποίησε δύο κείμενα - παρεμβάσεις, σχετικά με την ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕ, τον Όμιλο Μαρινόπουλου, αλλά και τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην ΠΑΕ Βέροια.

Δείτε τι λέει:

Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας συκοφαντικά σε βάρος μου δημοσιεύματα και δηλώσεις των μελών του ΔΣ της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕ συμφεροντων  Ειρήνης και Θόδωρου Καρυπίδη. Εντελώς αναληθείς και συκοφαντικές είναι και οι «καταγγελίες» που αναφέρονται στα δημοσιεύματα αυτά.

Επειδή είναι ανάξιο να ασχολούμαστε δημοσίως με τα ως άνω πρόσωπα, που αθέτησαν τις συμφωνίες τους από την πρώτη ημέρα, ό,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών, δικαστικών και άλλων ανεξάρτητων Αρχών, στις οποίες ήδη έχουμε προσφύγει.

Η προσφυγή μας αφορά και τον Όμιλο Μαρινόπουλος, ο οποίος είναι συμμέτοχος στη συμφωνία μας και μαζί αθέτησαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Αληθεύει ότι ο Όμιλος Μαρινόπουλος έχει δώσει πίστωση στην ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ποσού περιπου 100.000.000 ευρώ;

***

Κάποιος για να εξυπηρετήσει άγνωστα σε εμένα συμφέροντα με εμφανίζει ως υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ Βέροια. Ούτε εγώ προσωπικά, ούτε ο γιος μου, Νίκος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου έχει εμπλακεί σε συζητήσεις, πόσω δε μάλλον σε συμφωνία γι αυτό το σκοπό. Σε όλους αυτούς που μηχανεύονται ειδήσεις για να σωθούνε από τα λάθη τους, τους εύχομαι καληνύχτα...

ΓIΩPΓOΣ APBANITIΔHΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο