Μπάσκετ: Με 82-67 έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από τον ΗΡΑΚΛΗ

Με ήττα 82-67 απο τον Ηρακλή, μέσα στο Ιβανώφειο, άρχισε τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο και συγκεκριμένα για την 16η αγωνιστικη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ο Φίλιππος Βέροιας. 

Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα αν και έλεγξαν στην αρχή το παιχνίδι, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 6-12 (5') και 22-28 (12').

Στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους με τους γηπεδούς να κάνουν ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνουν την νίκη με 82-67.

Δεκάλεπτα : 22-25, 44-37, 64-54, 82-67

Διαιτητές : Παγώνης, Πιτσίλκας και Παπαγερίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλεξανδρής): Σταματογιάννης, Γ. Αποστολίδης , Α. Αποστολίδης , Κοθράς, Καραγκιολίδης, Γκιουλέκας, Μουρατίδης, Χείλαρης, Μπένας, Δέσπος

Φίλιππος (Γκίμας - Μπλατσιώτης):Τόζιος, Δεληγεώργης, Ότοβιτς, Ναούμης, Κασαμπαλής, Σαμαράς, Τριχόπουλος, Οικονομόπουλος

Δήλωση Γκίμα

Μετά το αγώνα στο Ιβανώφειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής της ομάδας του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή. Εμείς απο την πλευρά μας καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και παρα τα οποία λάθη μας και τα προβλήματα των φάουλ που αντιμετωπίσαμε απο νωρίς καταφέραμε να ειμαστε κοντά για τρία δεκάλεπτα.
Η ευστοχία όμως του Ηρακλή στα τρίποντα ήταν καθοριστική. Δεν εχουμε περιθώριο για δράματα η μάχη που δίνουμε συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους."

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο