Η ανύπαρκτη μειοψηφία, οι εξαιρέσεις και το μέλλον του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Συνεδριάζει σήμερα (17/2) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας και με ενδιαφέρον θα περιμένουμε να δούμε αν η μειοψηφία του Σώματος θα είναι παρούσα ή θα έχουμε πάλι εικόνες άδειων... καρεκλών.

Τόσο η μείζονα μειοψηφία, η παράταξη του Κώστα Καραπαναγιωτίδη δηλαδή, όσο και μερίδα της ελάσσονος, συγκεκριμένα του Γιάννη Παπαγιάννη και, μάλιστα του ίδιου του κ. Παπαγιάννη.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της τελευταίας συνεδρίασης, όπου ήρθε για συζήτηση το θέμα με τα προβλήματα του νοσοκομείου Βέροιας και μάλιστα υπήρχε πρόταση στα εισηγητικά του Γιάννη Παπαγιάννη, ωστόσο αυτός, όχι μόνο δεν τοποθετήθηκε, αλλά παρέστη για λίγη ώρα σιωπηλός και μετά αποχώρησε (στα γραπτά, που δεν μπορεί να του απαντήσει άμεσα κάνεις, τα πάει καλύτερα).

Βέβαια,  η μειοψηφία έχει και τους πάντα προετοιμασμένους και με το θάρρος της γνώμης Δημοτικούς Συμβούλους, όπως οι Αντώνης Μαρκούλης και Γιώργος Μελιόπουλος.

Το γράψαμε πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε: Γλάστρες, ανύπαρκτοι και σαματαζήδες, όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά αφήνουν την διοικούσα παράταξη ανενόχλητη και... απροστάτευτη.

Καιρός η μειοψηφία να αναλάβει τον υψηλό ρόλο που έχει να επιτελέσει. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, ας αποχωρήσει, μπας και έρθει κάποιος με περισσότερη όρεξη, χρόνο ή ικανότητες.

(φώτο αρχείου - 21/12/2015)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο